DIĒTA: Ēd visu, ko vēlies, un nomet svaru

© doctorulzilei.ro

Šī diēta jūsu ēšanas paradumus dienas laikā nemainīs, tomēr vakarā šiem ieradumiem nāksies mainīties visai būtiski. Ar šīs diētas palīdzību svars ies nost lēnāk, tomēr vieglāk un maz ticams, ka tas atgriezīsies. Plānojamais svara zudums: – 7 kg mēneša laikā.

NOTEIKUMI:

Diētas galvenais un būtiskākais noteikums ir neēst pēc plkst. 18:00 vakarā.

Dienas laikā var saglabāt visus iepriekšējos ēšanas paradums, protams, atceroties neuzņemt vairāk kaloriju kā 2000.

Lai iegūtu maksimālo rezultātu, vismaz piecas dienas nedēļā jāveic kā minimums 30 minūšu ilgas fiziskas aktivitātes.

 Ja vēlaties uzlabot rezultātu, dzeriet dienā vismaz 2 litri ūdens.

DIĒTA:

Pēc plkst. 18:00 vakarā diētas ievērotājs nedrīkst uzņemt nekādu cietu barību, saldinātus dzērienus un alkoholu. Atļauts ir dzert tējas, ūdeni, svaigi spiestu augļu sulu. Ja ļoti nomoka izsalkums, tad īpaši ieteicams dzert piparmētru tēju, kura nomāc apetīti un, ja arī tas nepalīdz, var apēst kādu svaigu citrusaugli vai ābolu.

Kādēļ darbojas? Protams, pēc plkst. 18:00 mūsu organismā nenotiek nekas maģisks, kas liktu organismam pastiprināti uzkrāt taukus, patiesība ir daudz vienkāršāka - zinātnieki pierādījuši, lai organisms sāktu dedzināt taukus un iztērētu visu organismā uzkrāto enerģiju, tam nepieciešams vismaz 14 stundas neuzņemt pārtiku. Tātad, ja vidēji cilvēks dodas gulēt ap plkst. 23:00 un ceļas plkst. 9:00 tad ēst jābeidz jau laicīgi ap plkst. 18:00. Zinot šo noteikumu, pie šīs metodes var ķerties arī personas ar savādāku diennakts režīmu.

Informācija sagatavota pēc hungryhealthyhappy.com

Veselība

Vēža savlaicīgas atklāšanas programma Latvijā darbojas jau vairākus gadus, taču joprojām liela daļa iedzīvotāju nezina, vai un kādas pārbaudes apmaksā valsts. Lai arī kopumā iedzīvotāju atsaucība šīm pārbaudēm aug, aptuveni piektajai daļai iedzīvotāju ir visnotaļ miglains priekšstats, kas ir vēža skrīnings.