Šī nedēļu ilgā diēta palīdzēs nomest liekos kilogramus un atbrīvoties no organismā uzkrātā, liekā ūdens. Diēta ir stingra, tomēr ļoti iedarbīga.
NOTEIKUMI:
Kategorsiski aizliegts lietot sāli, cukuru un alkoholu.
Starp ēdienreizēm drīkst dzert kafiju, melno tēju, zaļo tēju, ūdeni un ūdeni ar citronu sulu.
Naktī jāguļ vismaz septiņas stundas.
Ik dienu jāveic vismaz 20 minūšu ilgas fiziskas aktivitātes.
Nedrīkst ēst trīs stundas pirms gulētiešanas.
1.diena
Brokastis - Glāze silta citronūdens bez cukura, melna kafija vai tēja un viena grauzdēta maizīte.
Pusdienas - Viena cieti vārīta ola, kāpostu - burkānu salāti, viens tomāts.
Vakariņas - Cepeškrāsnī cepta vai vārīta vista, svaigu kāpostu salāti ar olīveļļu.
2.diena
Brokastis - Glāze silta citronūdens bez cukura, melna kafija vai tēja unviena grauzdēta maizīte.
Pusdienas - Cepeškrāsnī cepta vai vārīta zivs, 100 grami biezpiena.
Vakariņas - 200 grani vārīta liellopu gaļas un viens ābols.
3.diena
Brokastis - Glāze silta citronūdens bez cukura, melna kafija vai tēja un viena grauzdēta maizīte.
Pusdienas – Burkānu – kāpostu salāti, svaigi spiesta augļu sula un 100 grami griķu bez sāls.
Vakariņas – Kefīrs un sezonālie salāti, kur aizdaram izmantota olīveļļa.
4.diena
Brokastis - Glāze silta citronūdens bez cukura, melna kafija vai tēja un viena grauzdēta maizīte.
Pusdienas - Viena mīksti vārīta ola, burkānu – kāpostu salāti.
Vakariņas – Augļu salāti, kur aizdaram izmantots liess jogurts.
5.diena
Brokastis – Svaigu dārzeņu salāti, glāze silta citronūdens bez cukura, melna kafija vai tēja un viena grauzdēta maizīte.
Pusdienas – 200 grami cepeškrāsnī ceptas vistas, glāze kefīra.
Vakariņas - Liesa cepeškrāsnī cepta zivs, kāpostu - burkānu salāti ar olīveļļu, glāze tomātu sulas.
6.diena
Brokastis – Auzu pārslu biezputra, glāze silta citronūdens bez cukura, melna kafija vai tēja un viena grauzdēta maizīte.
Pusdienas – 300 grami vārītas vistas gaļas, svaigu kāpostu - burkānu salāti.
Vakariņas – Svaigi spiesta augļu sula.
7.diena
Brokastis - Glāze silta citronūdens bez cukura, melna kafija vai tēja un viena grauzdēta maizīte.
Pusdienas – 200 grami vārītas vistas gaļas un 100 grami griķu.
Vakariņas – Glāze svaigi spiestas augļu sulas.