VESELĪBA: 5 produkti, kuri darbojas labāk kā zāles

© takprosto.cc

Šie 5 produkti palīdzēs ne tikai saglabāt labu veselību un nostiprināt imūnsistēmu, bet arī attīrīs organismu un uzlabos pašsajūtu.

1. Medus. Katru dienu ēdot dabīgo medu ievērojami palielinās imunitāte, uzlabojas asiņu kvalitāte un no organisma izvadās visas kaitīgās vielas. Medus īpaši noderēs, tiem kuri ir apaukstējušies. Ne velti aukstajā laikā iesaka baudīt tēju ar medu un citronu.

2. Ķiploki. Ķiploks – tā ir dabas antibiotika, kurai nekādi vīrusi un baktērijas nespēs pretoties turklāt tie palīdzēs tikt galā arī ar dažādām saslimšanām un attīrīs iekšējos orgānus un asinis no parazītiem. Ja katru dienu apēd kaut vai vienu daiviņu ķiploka pēc laika jau var pārliecināties par tā pozitīvo iedarbību.

3. Čia sēklas. Šīs labās un veselīgajām aminoskābēm bagātās sēklas palīdz atjaunot ādas šūnas. Antioksidanti, vitamīni un minerālvielas, kuras atrodamas šajās sēklās, ir derīgas gan matiem, gan nagiem. Tāpat arī jāpiebilst – čia sēklas dod enerģiju un nomāc apetīti.

4. Āboli. Viens ābols dienā spēs novērst iespējamās zarnu trakta saslimšanas un noteikti palīdzēs uzlabot tā darbību. Protams jāuzsver – āboli ir ļoti bagāti ar antioksidantiem un tiem piemīt spēja atbrīvot un attīrīt organismu no „sliktajām” vielām.

5. Mandeles. Kalcijs, magnijs, olbaltumvielas – tās visas lielā daudzumā atrodamas mandelēs. Šie rieksti ir noderīgi matu un nagu skaistumam un stiprumam, Turklāt jāpiezīmē -  mandeles ir veselīgākās no visiem riekstiem.

Informācija sagatavota pēc takprosto.cc

Veselība

Vēža savlaicīgas atklāšanas programma Latvijā darbojas jau vairākus gadus, taču joprojām liela daļa iedzīvotāju nezina, vai un kādas pārbaudes apmaksā valsts. Lai arī kopumā iedzīvotāju atsaucība šīm pārbaudēm aug, aptuveni piektajai daļai iedzīvotāju ir visnotaļ miglains priekšstats, kas ir vēža skrīnings.