DIĒTA: Kļavu sīrupa dzēriena diēta

© Scanpix

Ar šīs diētas palīdzību skaistā un pasaules slavenā dziedātāja Bejonsī (Beyonse) esot zaudējusi 10 kilogramus svara nieka divu nedēļu laikā.

Diēta ir strikta un dienas laikā ļauts uzņemt jebkādu ēdienu, kura kopējā enerģētiskā vērtība nepārsniedz 1000 kcal, tomēr paralēli visas dienas garumā obligāti jādzer īpašs dzēriens, pagatavots no kļavu sīrupa un kajēnas pipariem, kurš attīrīs organismu, izvadīs lieko šķidrumu un dos enerģiju.

Sastāvdaļas dzērienam:

  • tējkarote kajēnas piparu
  • 1 liels citrons
  • 4 ēdamkarotes kļavu sīrupa
  • 1, 5 litri ūdens

Pagatavošana: Izspiež citronu sulu un sajauc to ar kajēnas pipariem, ūdeni un kļavu sīrupu. Maisa līdz sastāvdaļas izšķīst.

Lietošana: Dzērienu dzer visas dienas laikā. Ja ar vienu porciju dzēriena nepietiek, tad gatavo vēl. Paralēli dzērienam diennaktī drīkst dzert arī tēju, kafiju un ūdeni, bet no saldinātiem dzērieniem un alkohola jāatturas.

Kādēļ darbojas? Kļavu sīrups dod enerģiju, turklāt tajā esošās labās vielas palīdz attīrīt organismu. Kajēnas pipari nomāc apetīti, stimulē zarnu trakta darbību un kopā ar citrona sulu piedalās tauku dedzināšanas procesā.

Informācija sagatavota pēc families.com

Veselība

Vēža savlaicīgas atklāšanas programma Latvijā darbojas jau vairākus gadus, taču joprojām liela daļa iedzīvotāju nezina, vai un kādas pārbaudes apmaksā valsts. Lai arī kopumā iedzīvotāju atsaucība šīm pārbaudēm aug, aptuveni piektajai daļai iedzīvotāju ir visnotaļ miglains priekšstats, kas ir vēža skrīnings.