DIĒTA: Nedēļas laikā -6 kg

© Scanpix

Šo diētu var ievērot pirms svarīgiem pasākumiem, kad jāizskatās uz visiem simts procentiem tomēr plānotā skaistā kleita nekādi netaisās ciet.

Pirmā diena.

Brokastis: kafijas tase bez cukura, viena mīksti vārīta ola un graudu maizes grauzdiņš.

Pusdienas: 100 grami tunča filejas un salāti no sezonas dārzeņiem.

Vakariņas: viena glāze kefīra vai beztauku jogurta.

Otrā diena.

Brokastis: kafijas tase bez cukura, auzu pārslu putra.

Pusdienas 100 grami vārītas vistas filejas un 100 grami griķu biezputras.

Launags: svaigi spiesta augļu sula.

Vakariņas: salāti no sezonālajiem dārzeņiem.

Trešā diena.

Brokastis: kafijas tase bez cukura, mīksti vārīta ola un graudu maizes grauzdiņš.

Pusdienas: 100 grami mājas siera vai liesa biezpiena, salāti no sezonālajiem dārzeņiem.

Vakariņas: glāze kefīra.

Ceturtā diena.

Brokastis: glāze ūdens ar citronu sulu un salāti no sezonālajiem dārzeņiem

Pusdienas: 100 grami tunča un salāti no sezonālajiem dārzeņiem.

Launags: 2 āboli

Vakariņas: glāze ūdens ar citronu sulu.

Piektā diena.

Brokastis: kafijas tase bez cukura, viena mīksti vārīta ola un graudu maizes grauzdiņš, ja ir vēlme daži žāvēti augļi.

Pusdienas: 100 grami tunča filejas un salāti no sezonas dārzeņiem.

Launags: 2 āboli vai apelsīni.

Vakariņas: viena glāze kefīra vai beztauku jogurta.

Sestā diena.

Brokastis: kafijas tase bez cukura, auzu pārslu putra ar sviestu vai ievārījumu un viens banāns.

Pusdienas 100 grami vārītas vistas filejas un 100 grami griķu biezputras, salāti no sezonālajiem dārzeņiem.

Launags: svaigi spiesta augļu sula un banāns.

Vakariņas: salāti no sezonālajiem dārzeņiem.

Septītā diena:

Brokastis: kafijas tase bez cukura, mīksti vārīta ola un graudu maizes grauzdiņš.

Pusdienas: 100 grami mājas siera vai liesa biezpiena un griķu biezputra.

Vakariņas: glāze kefīra.

NOTEIKUMI!

Jākustas vismaz 30 min dienā.

Nedrīkst lietot alkoholu un saldinātus dzērienus.

Naktī jāguļ vismaz 7 stundas.

Dienā jāizdzer vismaz 1, 5 litri ūdens.

Informācija ņemta no diet.com

Veselība

Amerikāņu zinātnieki atklājuši, ka ēšanas secība var ietekmēt cukura līmeni asinīs un samazināt pārēšanās risku. Saskaņā ar pētījumu, kas publicēts žurnālā Nature Medicine, ja vispirms ēdat olbaltumvielas vai šķiedrvielas un pēc tam ogļhidrātus, tas palīdzēs izvairīties no strauja glikozes līmeņa kāpuma, kas izraisa izsalkumu un svara pieaugumu.