DIĒTA: 5 dzērieni, kas palīdzēs nomest svaru

© Scanpix

Dzerot šos dzērienus iespējams ne tikai zaudēt svaru, bet arī dažos gadījumos pat palutināt garšas kārpiņas, neuztraucoties par liekajiem kilogramiem – turklāt, kā zināms, uzņemot vairāk šķidruma gribas mazāk ēst un niekoties ar našķiem.

Melnā un zaļā tēja. Melnā un zaļā tēja ir noderīga svara zaudēšanā, jo palīdz ķermenim sadedzināt vairāk kaloriju paātrinot vielmaiņas procesus. Izrādās zaļā tēja sadedzina par 43% vairāk kaloriju, kā jebkurš cits dzēriens.

Ledus auksts ūdens. Dzerot ledus aukstu ūdeni organisms, attīrās un dedzina kalorijas tā sasildīšanai, turklāt ūdens ļoti labvēlīgi ietekmē visus vielmaiņas procesus.

Dārzeņu sulas. Dārzeņi ir ļoti veselīgi un tiek izmantoti teju vai katrā diētā, pie tam dārzeņu sula palīdzēs justies lieliski, kā arī spēs atsvaidzināt organismu ar nepieciešamajiem vitamīniem.

Arbūza kokteilis. Kamēr vien netiek pievienoti mākslīgi saldinātāji, sablenderēts arbūzs ir ļoti veselīgs, jo tajā ir maz kaloriju, bet ļoti daudz ūdens. Tāpat arī arbūza sastāvā ir arginīns, jeb amoinoskābe, kas veicina muskuļu masas augšanu tajā pašā laikā samazinot ķermeņa taukus.

Kokosriekstu sula. Kokosriekstu sula ir bagātināta ar elektrolītiem turklāt tā arī ir ļoti spirdzinoša un garda. Šo dzērienu var droši baudīt, zinot, ka tas ne tikai lutina garšas kārpiņas, bet arī paātrina vielmaiņu un dod enerģiju.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com

Veselība

Atpazīt atkarības problēmu kādam, kuru pazīstat, var būt grūtāk, nekā šķiet. Amerikas Atkarības medicīnas biedrība (ASAM) definē atkarību kā hronisku slimību, kas ietekmē smadzeņu atalgojumu, motivāciju un atmiņas funkcijas. Kāds ar atkarību alkst pēc vielas vai citiem uzvedības paradumiem. Viņi bieži ignorē citas dzīves jomas, lai piepildītu vai atbalstītu savas vēlmes, raksta healthline.