DIĒTA: Iedarbīgs svara zaudēšanas veids slinkajiem

© Scanpix

Šķiet, ka ir atrasts jauns, iedarbīgs un galvenais, no mājās vienmēr atrodamām sastāvdaļām pagatavojams līdzeklis svara zaudēšanai tiem, kuri uz sporta zāli iet nelabprāt.

Sastāvdaļas:

•           2 tējkarotes medus

•           1 tējkarote kanēļa

•           250 mililitri ūdens

 

Pagatavošana:  Ar verdošu ūdeni aplej kanēli. Apsedz trauku un ļauj kanēlim ievilkties un nostāvēties. Kad ūdens atdzisis, pievieno medu. Medu nedrīkst pievienot verdošam ūdenim, jo tad tas zaudēs savā saturā esošās vērtīgās vielas.

Lietošana: Dzer pusglāzi šī dzēriena pirms miega. Otru pusglāzi jāuzglabā ledusskapī līdz rītam un jāizdzer nesildītā veidā pirms brokastīm. Dzērienu var lietot neierobežotu laika posmu.

Kādēļ darbojas? Viegli pagatavojamā un efektīvā dzēriena sastāvā esošais medus un kanēlis ievērojami palīdzēs paātrināt vielmaiņu, kā arī nomāks apetīti. Lai gan dažus kilogramus ir iespējams  zaudēt vien dzerot šo, paša gatavoto brūvējumu, sasniegt labākus rezultātus palīdzēs arī regulāras fiziskas aktivitātes un veselīgs uzturs.

Informācija sagatavota pēc takprosto.cc

Veselība

Atpazīt atkarības problēmu kādam, kuru pazīstat, var būt grūtāk, nekā šķiet. Amerikas Atkarības medicīnas biedrība (ASAM) definē atkarību kā hronisku slimību, kas ietekmē smadzeņu atalgojumu, motivāciju un atmiņas funkcijas. Kāds ar atkarību alkst pēc vielas vai citiem uzvedības paradumiem. Viņi bieži ignorē citas dzīves jomas, lai piepildītu vai atbalstītu savas vēlmes, raksta healthline.