Kā izārstēt galvassāpes ar sāli?

© healthyfoodteam.com

Spēcīgas galvassāpes sagādā lielas mocības. Cilvēki, kuri bieži cieš no galvassāpēm, zina cik šī sajūta ir nepatīkama. Šis dzēriens, kurš palīdz atvieglot galvassāpes ir ļoti vienkārši pagatavojams, no teju ik vienās mājās atrodamām sastāvdaļām

2 tējkarotes sāls

1 citrons

1 litrs ūdens

Litrā ūdens jāiejauc no citrona izspiestā sula. Tad cukura vai medus vietā jāpievieno divas tējkarotes sāls. Dzēriens jāizdzer un, ja pēc brīža galvassāpes nepāriet, jāgatavo vēl viena dzēriena porcija.

Šī dzēriena pagatavošanai ieteicams izmantot jūras sāli, jo tam ir paaugstināts elektorītu sastāvs, un tas uz ķermeni atstāj pozitīvu iespaidu.

Kādēļ tas darbojas?  Sāls palielina organisma enerģijas daudzumu, kā arī palīdz reducēt sāpes, balansē hormonu līmeni asinīs. Citrons paaugstina ķermeņa tonusu, nostiprina imunitāti un ir vitamīniem bagāts.

 

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com

Veselība

Atpazīt atkarības problēmu kādam, kuru pazīstat, var būt grūtāk, nekā šķiet. Amerikas Atkarības medicīnas biedrība (ASAM) definē atkarību kā hronisku slimību, kas ietekmē smadzeņu atalgojumu, motivāciju un atmiņas funkcijas. Kāds ar atkarību alkst pēc vielas vai citiem uzvedības paradumiem. Viņi bieži ignorē citas dzīves jomas, lai piepildītu vai atbalstītu savas vēlmes, raksta healthline.