RECEPTE: Iespējams, veselīgākie cepumi pasaulē

© healthyfoodteam.com

Cepumi garšo gandrīz katram, tomēr tie ir barojoši un neveselīgi, tādēļ cilvēkiem, kuri seko līdzi savam uzturam tos bieži nākas izslēgt no savas ēdienkartes. Kā izrādās šie šokolādes – avokado cepumi ir ne tikai gardi, bet arī veselīgi un teju vai diētiski.

Sastāvdaļas:

  • 60 grami kvalitatīvas melnās šokolādes
  • Puse no vidēji liela avokado
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote medus
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 ola
  • 1 olas baltums
  • 1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas

Pagatavošana: Nomizo avokado un sablenderē to līdz viendabīgai masai. Tad izkausē melno šokolādi pievienojot tai vienu ēdamkaroti kokosriekstu eļļas. Sajauc avokado ar izkausēto melno šokolādi un visam pārējām sastāvdaļām un maisa līdz masa ir viendabīga. Ievieto masu ledusskapī uz stundu atdzesēties. Iepriekš sasilda  cepeškrāsni noregulējot to uz 180 grādiem pēc celsija. Kārto mīklu uz pannas sev vēlamajās cepumu piciņās. Cep 180 grādos 15 – 17 minūtes.

Informācija sagatavota pēc healthyfoodteam.com

Veselība

Piemājas saimniecībā ražotas svaigas olas bieži vien ir augstākas kvalitātes un labākas garšas. Ja kādreiz esat iegādājies svaigas olas pie vistu saimniekiem vai zemnieku tirgū, iespējams, ir radušās šaubas par to, vai tās ir droši ēst tādas un kādas ir.

Svarīgākais