Kurš iegāza Karīnu Tatarinovu?

© f64

Tā nebija pasodoble – pēc Karīnas Tatarinovas nodejotās pasodobles šovā «Dejo ar zvaigzni 3» strikti paziņoja žūrija, ierindojot aktrisi pēdējā vietā. Kāpēc pie tāda paša secinājuma nenonāca Agita un Valērijs Mironovi, kuru acu priekšā notika «nepareizās pasodobles» mēģinājumi?

«Kur bija pasodoble? Jā, tas bija kolosāls teātris – kolosāla mīmika, labas sejas, bet tā nebija pasodoble!» pēc aktrises Karīnas Tatarinovas un viņas partnera Gata Sevela nodejotās dejas kā ar cirvi noskaldīja žūrijas locekle Anita Šmite «Es piekrītu Anitai un varu arī pateikt – kāpēc pasodobles nebija! Jo neviens nevarēs mani pārliecināt, ka pasodobli var dejot uz trim ceturtdaļām. Pasodoble ir maršs, un tajā ir stingras četras ceturtdaļas!» ar profesionāliem dejotājiem saprotamiem skaidrojumiem savu viedokli par redzēto pamatoja žūrētājs Vladimirs Ponomarjovs.

Krustvecāki mierina

Tiklīdz abi šova dalībnieki bija nokāpuši no skatuves, viņus mierināt steidza par šova «Dejo ar zvaigzni» krustvecākiem nodēvētie Agita un Valērijs Mironovi. Tieši viņu vadītajā «Deju studijā – 7» Karīna un Gatis bija neskaitāmas stundas mēģinājuši «nepareizo pasodobli». Kāpēc Mironoviem šī pasodoble nelikās nepareiza? Kādēļ profesionālie deju skolotāji tā arī nepiegāja klāt abiem dejotājiem, lai palabotu abu pasodoblē pieļautās kļūdas? «Šajā šovā nekas nenotiek tāpat vien – viss tajā tiek iepriekš rūpīgi plānots,» neskaitāmās intervijās jau norādījis Valērijs Mironovs. Vai arī noraudzīšanās Karīnas un Gata «nepareizās pasodobles» mēģinājumos bija šova krustvecāku iepriekš izplānots gājiens?

Mironovus nevaino

«Tieši šāda veida pasodoble bija mūsu abu kopdarbs – nav tā, ka es kaut ko būtu uzspiedusi Karīnai vai viņa man,» par liktenīgo pasodobli »VZ« atklāja Gatis Sevels. «Kas attiecas uz mēģinājumu vietu – tie visbiežāk notiek deju studijā pie Mironoviem. Pie visām dejām mēs gan vairāk vai mazāk strādājam paši. Protams, vajadzības gadījumā pēc padoma mēs varam vērsties arī pie Valērija Mironova,» »VZ« informēja Sevels.

«Šajā gadījumā gan Mironovi ne pie kā nav vainīgi,» »VZ« norādīja aktrise Tatarinova. «Žūrija mūs vienkārši līdz galam neizprata,» savu versiju par notikušo pauda Sevels. «Jā, es saprotu, ka tradicionāli pasodobles mūzika ir tāda, kāda tā ir – tas ir maršs. Taču šis ir šovs, un mums visiem tika dota kino tēma. Tādas filmas, no kuras varētu dabūt ārā tīro pasodobles mūziku – tradicionālo maršu, vienkārši nav! Tieši tāpēc mēs ar Karīnu mēģinājām no šīs dejas uztaisīt kaut ko, ja tā var teikt, neparastu un stilīgu. Tā bija mūsu interpretācija par tēmu, turklāt – kustības un soļi bija no pasodobles! Jāatzīmē, ka mēs bijām pirmie šova dalībnieki, kas dejoja pasodobli. Mēs vienkārši centāmies būt radoši,» uzsvēra Sevels.

Pēc skarbajiem vārdiem par «nepareizi nodejoto pasodobli» aktrisi Karīnu Tatarinovu un viņas deju partneri Gati Sevelu aizkulisēs mierināja Agita (attēlā) un Valērijs Mironovi. Viņu deju studijā notika «nepareizās pasodobles» mēģinājumi.

Svarīgākais