Mironovs nokaitina pat šova vadītāju Duļevsku

© Lauris Vīksne/F64

Ne raidījumu bez skandāla – tā, šķiet, ir nolēmuši TV3 šova «Dejo ar zvaigzni 3» organizatori.

Lai uzkurinātu skatītāju interesi par deju šovu, tā rīkotāji cenšas veltīt maksimāli asu kritiku dalībniekiem, lielākoties gan argumentētu viedokļa paušanu jaucot ar personīgu apvainojumu. Pēdējā raidījumā kronis visam bija žūrijas locekļa Vladimira Ponomarjova dejotājam Rihardam Mailītim (pārī ar dziedātāju Ellu dejoja rumbu, ko mēdz saukt par mīlestības deju) veltītais epitets, nosaucot viņu par «ultrafrigidu vīrieti»...

Taču lielākās kaislības cenšas uzturēt no žūrijas padzītais šova krusttēvs Valērijs Mironovs, kurš pēdējā raidījumā tiešraides laikā šova vadītājai Janai Duļevskai aizkulisēs nepārtraukti deva tikai sev vien saprotamus norādījumus un histēriski vicinājās ar rokām. Mironovs panāca to, ka aizkadrā Duļevska viņam burtiski uzkliedza: «Pārtrauc, beidz to darīt!» Pēc tam Duļevskai bija asa saruna ar šova jauno režisori Gunitu Grošu, ka šādos apstākļos nav iespējams strādāt un Mironovs jāraida prom. Pēc tam deju skolotājs tika nolikts kaktā, tas ir, skatītāju zālē, bet žūrija pēdējos pārus uzklausīja jau deju laukumā.

Pēc daudzu atzinuma, šova vadītāja Jana Duļevska ar saviem pienākumiem tiek galā teicami, tāpēc vēl jo lielāks ir pārsteigums, ka Valērijs Mironovs viņai atļaujas dot kaut kādus norādījumus.

Ella solās nepadoties

Lai gan pēc izbalsošanas no deju šova knapi asaras valdošā Ella noteica, ka aizvainojumu dēļ «zvaigžņu dejas» būtu pametusi pati, dažas dienas vēlāk viņa jau bija apņēmības pilna turpināt cīņu.

Šobrīd Ellas prātu gan aizņem pavisam cits pasākums: no 21. līdz 27. februārim ASV, Maiami, notiek mūzikas konference, kurā, iespējams, piedalīsies arī latviešu dziedātāja. «Kad svētdien vakarā atnācu no šova, man «skaipā» bija uzrakstījis pazīstams menedžeris, kurš vaicāja, vai grasos braukt uz šo konferenci,» »VZ« stāstīja Ella. Pastāv iespēja, ka viņa Maiami varētu uzstāties kādā privātā pasākumā («konferences laikā tur notiek nenormāli daudz baļļuku!»), taču pagaidām precīzi tas vēl nav zināms. «Man bija plāns braukt, bet par visiem 100% es to vēl nezinu, jo tur ir dažādi apsvērumi – dārgs ceļš utt. Vai viņi maz man būs spējīgi to apmaksāt?» prātoja Ella. Ja būs iespēja uzstāties Maiami, tad dziedātāja brauks uz Štatiem, ja ne, «tad, protams, piedalīšos 28. martā notiekošajā [deju šova] atgriešanās raidījumā un mēģināšu vēlreiz tikt atpakaļ šovā».

Ja Ellai liktenis nepiespēlēs iespēju uzstāties Maiami, tad viņa ir apņēmības pilna piedalīties šova «Dejo ar zvaigzni» atgriešanās raidījumā un gūt skatītāju simpātijas, lai tiktu atpakaļ dalībnieku rindās.

Svarīgākais