«Misters» Blaubuks dzīvo uz savu mīļoto rēķina

Divu gadu laulība ar Lindu Zālīti bijušajam modelim Agrim Blaubukam vainagojās ar savā īpašumā iegūtu modeļu aģentūru "2Bmodel".

Cirkulē baumas, ka īstenā "2Bmodel" radītāja ir tieši Blaubuka sieva, kuras makam pateicoties, puisim izdevies nokļūt tur, kur viņš ir tagad. Blaubuks esot no tiem, kuru saulītē izvelk viņa meitenes.

Par svešu naudu

Titulu "Misters Rīga 2001", "Misters Latvija 2002" un "Vicemisters Globe 2005" īpašnieks Agris Blaubuks šobrīd ir vienīgais modeļu aģentūras "2Bmodel" īpašnieks. Otras īpašnieces – Blaubuka bijušās sievas Lindas Zālītes – vārds kopš abu šķiršanās brīža aģentūras mājaslapā vairs nav atrodams. Viņas vietu jau labu laiku ieņēmusi Blaubuka draudzene dejotāja Laura Kosīte.

Viņa ir arī nesen atklātā "Saules salona" viena no īpašniecēm (otra ir Lauras mamma Ingrīda). "Puisis atkal uzsēdies uz astes kārtējā skuķa mammaļas naudasmakam – tā nu gan ir laba reklāma modeļu aģentūrai, kuru reāli viņam ir sabīdījusi un gatavu rokās iedevusi ekssieva", tā Blaubuka attiecības ar viņa mīļotajām sievietēm kuluāros komentē izbijušajam misteram tuvu stāvoši cilvēki. Vai tiešām Blaubuks dzīvē izsities, pateicoties savas bijušās naudai?

Nejūtas parādā

"Nejūtos nevienam parādā," sarunā ar "VZ" pašpārliecināti pavēsta pats TV šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieks Blaubuks. Aicināts komentēt modes biznesa kuluāros klīstošās runas par to, ka šobrīd viņam piederošo modeļu aģentūru "2Bmodel" patiesībā ir izveidojusi viņa šķirtā sieva un Blaubuks to vienkārši ir meistarīgi izņēmis viņai no rokām, puisis neapmulst un atbild: "Ja interese ir tieši par naudas līdzekļiem, kas tika ieguldīti, lai varētu radīt šo aģentūru, tad varu visus informēt – modeļu aģentūru es atvēru, pārdodot savu personisko dzīvokli. Savai sievai toreiz uzdāvināju šīs aģentūras 20%, kurus vēlā – šķiroties – no viņas atpirku. Šobrīd "2Bmodel" ļoti veiksmīgi attīstās, un domāju, ka nu mēs varam sevi saukt par vienu no vadošajiem modeļu aģentu sfērā."

Sazināties ar puiša bijušo sievu "VZ" tā arī neizdevās. Savukārt uz Blaubukam adresēto "VZ" jautājumu, cik profesionāli ir apvienot biznesa lietas ar privātajām, sev piederošās modeļu aģentūras vadošo cilvēku vidū bijušās sievas vietā ieceļot jauno draudzeni, puisis mazliet saminstinās: "Mazliet neizprotu jautājumu par profesionalitāti. Ja runājam par Lauru, tad mums viss ir ļoti labi – gan privātajā dzīvē, gan profesionālajā. Mums ir daudz un dažādi kopīgi projekti."

Kosīte nedomā, ka ir izmantota

Arī Kosīte sarunā ar "VZ" apstiprina to pašu: "Tas, ka kopā esam ne tikai dzīvē, bet arī darbā, manuprāt, ir ļoti pozitīvi. Manās acīs Agris ir vislabākais vadītājs, kādu zinu. Tā katrs darbojamies savā lauciņā – viņš modeļu atlasē, es defilē apmācībā –, tīri profesionālas dabas strīdiņi mums izpaliek." Kā vienu no veiksmīgākajiem abu kopīgajiem projektiem Kosīte "VZ" min nesen notikušo modeļu konkursu "Supermodel of the World Baltic States 2009", kurā Blaubuka vadītās modeļu aģentūras meitenēm grimu veidoja Kosītes vadītais skaistumkopšanas salons. "Neviens nevienu neizmanto," "VZ" uzsver Kosīte.

Svarīgākais