Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Reperis Gacho joprojām kopā ar Elgitu

© Kaspars Ūdris

Viens no interesantākajiem un pretrunīgāk vērtētajiem pāriem Latvijas šovbiznesā – Elgita Magone un reperis Gacho – joprojām ir kā iemīlējušies.

Pretēji ļaužu un atsevišķu pašmāju mediju nevalodām, pāris kopā izskatās laimīgi un izturas viens pret otru pozitīvi un sirsnīgi. Arī pirms Braiena Adamsa koncerta abi, gluži kā tikko rozā brilles uzlikuši, ar prieku pozēja »VZ« fotogrāfam.

Jāpiebilst, ka Elgitu Magoni (19) jau vairāk nekā divus gadus saista nopietnas attiecības ar vienu no spēcīgākajiem Latvijas hiphopa mūziķiem Gacho jeb īstajā vārdā Gati Irbi (29). Elgita bulvārpreses ievērību izpelnījās, kad, vēl būdama nepilngadīga skolniece, uzsāka vētrainas attiecības ar skandalozo basketbolistu Armandu Šķēli. Sportists toreiz ballēties kāro meiteni ātri vien «atšuva». Drīz vien meitene sameklēja citu slavenību – Gacho, kurš nu jau pilngadību sasniegušo Elgitu visticamāk iespaidojis tikai pozitīvi – viņa pēdējā laikā vairs nav manīta karstasinīgi dejojam uz bāra letēm.

Jāteic, ka Elgita tagad kļuvusi par skaistu un nobriedušu sievieti, un daudzi šo saskanīgo un mīlošo pāri patiesi apskauž.