Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Eksministrs Bērziņš pēc demisijas līksmo «Jumpravas» koncertā

© Vakara Ziņas

Nebūt ne norūpējies pēc krēsla zaudēšanas izskatās bijušais tieslietu ministrs, tagadējais Saeimas deputāts Gaidis Bērziņš: aizvadītās nedēļas nogalē »VZ« viņu ģimenes un draugu lokā manīja Ikšķilē, kur notika grupas «Jumprava» koncerts.

 Aizvadītajā ceturtdienā Gaidis Bērziņš, kas jūnija beigās demisionēja no tieslietu ministra amata, jo neesot spējis atrast kopīgu valodu ar premjeru ebreju īpašumu restitūcijas jautājumā, atgriezās Saeimā deputāta amatā.

Dienu pēc atgriešanās deputāta statusā Bērziņš pacilātā garastāvoklī kopā ar ģimeni ieradās «Jumpravas» koncertā. Līdz koncertam nācās laiciņu gaidīt, jo tā sākums ievērojami kavējās, tomēr eksministrs negarlaikojās – aktīvi komunicēja ar ģimeni un draugiem, kā arī neatteicās no kāda alus.

 Tikai tad, kad Ikšķiles estrādē sāka ierasties pirmie apmeklētāji, «Jumprava» beidza mēģinājumu. Pats koncerts sākās aptuveni stundu vēlāk, nekā paredzēts.

 PRECĪZS

Gaidis Bērziņš, laulātās draudzenes Denēzas un bērnu pavadībā, koncerta norises vietā ieradās laikus. Izvēlējies vietu nedz pārāk tuvu, nedz tālu no skatuves, Bērziņš ģimeni apņēmīgi vadīja turp.

Manot sev pievērstu pastiprinātu uzmanību no citu apmeklētāju puses, eksministrs apvilka baltu cepurīti, kas viņu padarīja mazāk uzkrītošu.

Ja iesākumā Bērziņš deva priekšroku kvasam, tad vēlāk nenoniecināja arī alu, galanti pienesdams to arī citiem.