Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Pulkinena atzīstas mīlestībā ekspremjeram Birkavam

© F64

Ar karstasinīgām dejām un nelielas erotikas pieskaņu atklāts restorāns «Navat club»: pašā Rīgas sirdī, Elizabetes ielā, notika «Dzīves baudīšanas svētki». Restorānu «Navat club» ir radījuši jau Rīgā pazīstamā restorāna «Uzbekistāna» saimnieki.

Šoreiz atklāšanas pasākums bija domāts tikai lūgtajiem viesiem un vakara gaitā tika izzinātas Latvijas slavenību saldas dzīves receptes, kuras tiks apkopotas restorāna izdotajā grāmatā.

TEJU ĢĪBST

Par savu saldas dzīves recepti ekspremjers Valdis Birkavs teica tā: «Ar pirkstu galiem tu pieskaries sievietei, ar pirkstu galiem paņem vīna glāzi, ar pirkstu galiem ieliec halvu mutē un ar pirkstu galiem izbaudi visu dzīvi.» Uz to uzņēmēja Irēna Pulkinena pārsteidzoši atklājās: «Man ļoti, ļoti žēl, ka tu esi aizņemts vīrietis – kaut ko tādu no vīrieša es nekad negaidīju dzirdēt! Es sapņoju par tādu vīrieti, bet diemžēl esi aizņemts un ne man blakus.»

KAISLĪBAS DEJU RITMOS

Viesus dažādu tautu deju ritmos mēģināja ievilināt Latvijas latino deju šovu uzvarētāji – atteikt viņiem nebija iespējams. Dejas valdzinājumam, kas norisinājās jau uz ielas, nespēja pretoties arī sabiedrības dāma Elita Drāke, kas uz pasākumu ieradās bez pavadoņa, tāpēc varēja droši ļauties vīriešu uzmanībai.

LABA MUZIKĀLĀ IZVĒLE

Restorāna atklāšanas pasākumā ar akustisko koncertu «Una noche Mas» uzstājās dziedātāja Amber (Aija Vītoliņa). Tas nebija uzbāzīgs sevi parādošs koncerts, bet teicams papildinājums restorāna gaisotnei un tās baudīšanai.

KĀZU PLOVS

Restorāna «Navat club» šefpavārs viesus pārsteidza ar kāzu plovu – absolūti ne tādu, kāds lielākoties ir vidējā latviešu ēdāja priekšstats par plovu. Interesantākais, ka viena no tā sastāvdaļām bija rozīnes.