Sievietēm vēl ir pieejami brīvi un neprecēti miljardieri

© publicitātes foto

Ietekmīgais biznesa žurnāls «Forbes» kārtējo reizi sastādījis reitingu – šoreiz tā galvenie personāži ir pasaules bagātākie cilvēki, kuri pašlaik nav precējušies. Saskaņā ar izdevuma sniegtajiem datiem, starp 1210 miljardieriem 175 cilvēki nav saistīti laulības tauvām un 127 no tiem ir vīrieši.

Pēc biznesa žurnāla «Forbes» datiem, 36 bagātākie vīrieši nekad nav bijuši precējušies, 81 – ir šķīrušies, sešiem šobrīd rit laulības šķiršanas process, bet 52 ir atraitņi. Starp brīvajiem un tiem, kuri drīzumā atbrīvosies, 33 cilvēki iekļuvuši kategorijā «līdz 50 gadiem», savukārt vēl 34 cilvēku vecums pārsniedzis 70 gadu atzīmi. Jāteic gan, ka vecums nav šķērslis īstai mīlestībai. It īpaši tad, ja šī mīlestība ir uz naudu. Kā uzskata žurnāla «Forbes» galvenā redaktore Luīze Krolla, sievietēm visā pasaulē ir pilnīgi reāla iespēja satikt brīvu miljardieri, savaldzināt un apprecēties ar viņu.

Taču, kā ironizē neprecēto bagātnieku saraksta sastādītāji, arī šajā medus mucā ir sava darvas karote. Neraugoties uz to, ka nav oficiāli precējušies, meitenēm nepieejami ir sociālā tīkla «Facebook» dibinātāji un gados jaunākie miljardieri, jo viņi ar savām draudzenēm satiekas jau vairākus gadus. Piemēram, Marks Cukerbergs ar savu draudzeni Priscillu Čenu satiekas jau kopš koledžas laikiem. Tagad viņi dzīvo kopā īrētā mājā netālu no «Facebook» galvenās mītnes. Cits jaunais miljardieris Dastins Moskovics ērti iekārtojies «Wall Street Journal» reportieres Kerijas Tūnas apskāvienos. Tāpat arī Skots Dankans un Eduardo Saverīns – lai gan oficiāli pieskaitāmi vecpuišiem, nevienam nav noslēpums, ka puišiem ir pastāvīgas draudzenes.

Pasaulē bagātāko un iekārojamāko līgavaiņu Top 5:

- Dastins Moskovics, 26 gadi, vecpuisis

- Marks Cukerbergs, 26 gadi, vecpuisis

- Princis Alberts fon Turns, 27 gadi, vecpuisis

- Skots Dankans, 28 gadi, vecpuisis

- Eduardo Saverīns, 28 gadi, vecpuisis

Svarīgākais