"Coyote Fly" īpašnieki līksmo klubā "Push"

© VZ arhīvs

Skandalozā kluba «Coyote Fly» īpašnieki Oskars Skara un Jānis Paeglītis, kuri draugu lokā tiek saukti par «īstajiem koijotiem», šķiet, sākuši jaunu mīlas dēku gājumu.

Iespēju garām nelaiž

Lai gan populārais Vecrīgas bārs «Coyote Fly» jau kādu laiku ir slēgts, tā līdzīpašnieki Oskars Skara un Jānis Paeglītis punktu naktsdzīvei nav pielikuši: abi nesen visai divdomīgās situācijās manīti naktsklubā «Push». Skara vēl nav paguvis šķirt savu laulību ar sievu Laini, turklāt dzeltenā prese nesen vēstīja par viņa attiecībām ar basketbolista Kristapa Valtera bijušo sievu Signi. Taču, kā minētajā klubā novēroja »VZ«, dēka ar Signi laikam jau palikusi pagātnē: par Skaras favorīti kļuvusi Keita Kanberga. Interesanti, ka savā profilā sociālajā tīklā «facebook.com» Skara ir norādījis, ka viņa «attiecību statuss ir sarežģīts», bet Signe Valtere šajā pašā portālā norādījusi, ka viņai «šobrīd ir attiecības». »VZ« sazinājās ar Skaru, lai noskaidrotu, kāds ir viņa un Kanbergas attiecību statuss. «Es nekomentēju savu privāto dzīvi,» lakonisks bija Skara.

Arī otram blondīnīte

Arī otram «koijotam» Jānim Paeglītim laulības dzīvē vairs tik spoži neiet: pat baumo, ka viņa sieva Ļena Paeglīte pēc abu kopdzīves beigām nu ir pievērsusies sava dzimuma pārstāvēm... Paeglītis gan atradis mierinājumu glītas meitenes veidolā: viņa jaunā simpātija ir Sintija Silkane – blondīne, kas, pēc pašas klāstītā, mēģina iekarot modes industriju kā modele. Kā noskaidroja »VZ«, pagaidām gan viņas panākumi šajā jomā aprobežojas ar dažām fotosesijām pie pazīstamiem fotogrāfiem. Runā, ka meitenei daudz labāk padodoties ballēties kopā ar labi nodrošinātiem vīriešiem un Silkane nelaiž iespēju dibināt jaunus kontaktus, regulāri apmeklējot Rīgas naktsklubus.

Svarīgākais