Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Agnese Barone aizbraukusi no Latvijas uz neatgriešanos

© f64

Pazīstamā dziedātāja Agnese Barone (33) jau vairākus gadus bija nozudusi no Latvijas mūzikas skatuves, bet nu ir nozudusi no Latvijas pavisam – kopā ar meitu Viktoriju (13) viņa aizbraukusi uz Ameriku. Uz neatgriešanos, – tā vismaz apgalvo viņas vīrs Andris Barons (36).

Pēdējos gados savulaik populārā dziedātāja Agnese Barone uz lielās skatuves parādījās arvien retāk, jo dzīvē bija parādījušās citas prioritātes: viņa apguva biznesa zinības un strādāja par vokālo pedagoģi Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studijā «MarieN Studio». Agnese tajā darbojās no pirmās līdz pēdējai dienai, taču pērn augustā pēc sešu gadu darbības Naumova studiju slēdza, jo to nomainīja rūpes par septembrī dzimušo mazo Artūru. Kopš tā laika «pazudusi» arī Agnese, un viņas mobilais tālrunis klusē.

Lai kliedētu neziņu, »VZ« sazinājās ar Agneses vīru, mūziķi, studijas «Rija» skaņu un dublāžas režisoru Andri Baronu, kurš uz jautājumu, kā Agnesi iespējams sazvanīt, atteica, ka laikam jau nekā – viņa devusies uz Ameriku, lai meklējot portālā draugiem.lv. Savukārt uz jautājumu, kad viņa dzīvesbiedre atgriezīsies Latvijā, Barons atteica: «Es domāju, ka nekad...» Pati Agnese no sīkākiem komentāriem līdz šim atturējusies un arī uz »VZ« jautājumiem jau minētajā portālā nereaģēja.