Ozoliņa un Zeltiņas attiecības – iespējams, tikai aprēķins

Lai arī Mika Ozoliņa (25) filmu «Es gribu tavu meiču» atraidījis «Lielais Kristaps», izskatās, ka klubu skaistules pēc jaunā Holivudas režisora gan ir izslāpušas.

Novērojot abpusējas šādu jūtu izpausmes, rodas jautājums, vai tad viņam Agneses Zeltiņas (37) periods jau garām? Iespējams – un šādas aizdomas ir radušās daudziem –, ka režisora un aktrises romāns bijis tikai aprēķins, lai popularizētu topošo filmu.

Uz zvaigznēm caur gultu

Režisors Miks Ozoliņš jau iepriekš gluži kā Holivudā savu karjeru veidojis, veikli pakāpjoties uz skaistu un talantīgu sieviešu augumiem. Šis apstāklis gan nav pretrunā ar patiesām abpusējām jūtām zināmā laikā sprīdī, bet interesanti, ka, beidzoties vienam vai sākoties jaunam projektam, Miks pievēršas citai simpātijai.

Tā »VZ« vedina domāt Ozoliņa filmas un dzīves svinēšanas laiks patlaban Rīgas naktsklubos, kur fotogrāfijas liecina par ļoti brīvām puiša izpausmēm un attiecībām gan ar daiļo dzimumu, gan grādīgo. Iespējams, ka starp Miku un Agnesi valda tik liela savstarpējā uzticība, ka viņiem abiem nospļauties, ko runā cilvēki un kādi foto parādīsies presē.

Jāatgādina, ka savulaik jauniņais Miks bija zināms gandrīz tikai kā sava tēva Māra Ozoliņa, tolaik megapopulāro «Talantu fabriku» ciltstēva, dēls (vēl arī kā reperis Mikucs). Ozoliņš vecākais savulaik ievilka Miku minēto «fabriku» virtuvē, kur juniors vispirms ielaidās tuvās attiecībās ar šova dalībnieci Zemeni (Lieni Bulduri), bet vēlāk – ar viņas tuvu draudzeni Ellu (Elīnu Fūrmani). Toreiz, kad Ella vēl tikai kūņojās no «fabrikantes» statusa uz profesionālas dziedātājas augstumiem, bet Miks praksē apguva režisora iemaņas, Māris, kam jautāts, kā ir darbā noraudzīties uz dēla lielo mīlu, zīmīgi atteica – šeit drīzāk ir runa par divu radošu un sevi pierādīt gribošu cilvēku attiecībām, un šajā apstāklī, ka viņi viens otru izmanto, neredz nekā peļama.

Kam neder Ella, der Agnese

Miks kopā ar Ellu izveidoja klipu ar citātiem no filmas «Amerikāņu skaistums», kas, tiesa, tālāk par vietējo mūzikas tirgu neaizgāja, un padomā bija vēl citi projekti, taču puisim sapnī jau rādījās viņa lielā filma Holivudā. Skaidrs, ka Ella tam nederēja, toties pieredzējusī un holivudiski skaistā aktrise Agnese Zeltiņa gan. Turklāt viņa atveidoja arī galveno sieviešu lomu lugas «Trīs no mums» iestudējumā Jaunajā teātrī, ko Miks izmantoja filmas «Es gribu tavu meiču» scenārija pamatā.

Kā pats Ozoliņš izteicies intervijā žurnālam «Una», viņam bijis vismaz viens iemesls uzrunāt Agnesi. Tobrīd Zeltiņai piedāvājumi filmēties krievu seriālos vairs nebira kā no pārpilnības raga, arī attiecības ar Maskavā dzīvojošo vīru Aleksu Dubasu liecināja par pamatīgu plaisu, neraugoties uz aizkustinošajām pūlēm kopīgi audzināt dēlu. Pēc izteiksmīgām paparaci bildēm Mika un Agneses radoši intīmais sakars tika publiski apstiprināts, un atlika tikai noraudzīties Ellas slāpētajās sāpēs. Viņa arī nemaz neslēpa, cik ļoti pārdzīvo, ka, pēc viņas izteikumiem, 40 gadu veca sieviete aizvīlusi mīļoto.

Visu rakstu lasiet 2. oktobra izdevumā Vakara Ziņas.

Saistītās ziņas

Svarīgākais