Latvijas slavenākais panks Peksis pašķīries no sievas

© F64

Uz jaunu dzīvesvietu pārcēlies pazīstamākais pašmāju panks Peksis. Diemžēl – bez savas oficiālās sievas Anitas, no kuras, kā izrādās, kādu laiku jau ir pašķīries.

Jaunajā miteklī bez sievas

Latvijas pazīstamākais panks Peksis (īstajā vārdā Andris Rudzenkovs) uz jauno mitekli Tērbatas ielā 26 pārcēlās īsi pirms visu mošķu nakts jeb Helovīna svinībām. Jauno mitekli Peksis īrē nevis kopā ar sievu Anitu, bet kādu no draugiem. Arī apmeklējot ballītes pie kaimiņiem, Peksim līdzās nav manāma viņa dzīvesbiedre. Kā atzina pats Peksis, viņi uz kādu laiku ir «paklīduši» (vārdiņu «nešķiras» panki nelietojot...).

Paliek tikai uzvārds

Vēl augustā, apmeklējot Cēsu pusē notiekošo festivālu «Fonofest», pie Pekša sāniem lepni gozējās viņa sieva Anita Rudzenkova. Jāatgādina, ka abi laulības ostā iestūrēja 2008. gada 1. augustā Ogres evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Pēc laulībām Peksis, kurš īstajā vārdā bija Andris Aleksejevs, pārgāja sievas uzvārdā, kļūstot par Rudzenkovu. Pēc kāzām Peksis arvien retāk bija manāms Vecrīgā, bet biežāk sastopams Ogrē, kur mitinājās viņa sieva.

Esot rāms kaimiņš

Interesanti tika piemeklētas mēbeles jaunajam miteklim – tās Peksis kopā ar savu dzīvokļa biedru sameklēja jau pārvākšanās nakts laikā, turpat pie mājas esošajā atkritumu kaudzē. Par mēbelēm tika atzīti trīs matrači, kuri tika nogādāti dzīvoklī, bet savu pārvākšanos panks atzīmēja ar nelielu un rāmu pasēdēšanu jaunās dzīvesvietas kāpņu telpā. Kā kaimiņš kolorītais panks esot samēra kluss un līdz šim nav izcēlies ar skaļu ballīšu rīkošanu vai nodošanos skaļām izpriecām, »VZ« anonīmi atzina nama iedzīvotāji. Lielākoties Peksis manāms turpat Tērbatas ielā esošajos krogos «Pablo» vai «Gauja».

Svarīgākais