Laimas Muktupāvelas bijušais vīrs apprecējies un gaida ģimenes pieaugumu

© draugiem.lv

Nepilnu gadu pēc šķiršanās no rakstnieces Laimas Muktupāvelas viņas bijušais vīrs Jānis Gipslis septembra sākumā iestūrējis laulības ostā ar Madonas slimnīcas darbinieci Litu.

Rakstnieces Laimas Muktupāvelas bijušā vīra Jāņa Gipšļa jaunā sieva Lita ir grūtniecības pēdējos mēnešos. «Jā, tā ir taisnība – esmu apprecējies,» sarunā ar »VZ« septembra sākumā notikušo laulību faktu neslēpa Gipslis.

Aizvadītā gada decembrī oficiāli tika šķirta Gipšļa un Muktupāvelas laulība, kas tika noslēgta pirms septiņiem gadiem, taču, kā norāda Muktupāvela, abi kopā bijuši jau kopš tālā 1985. gada. Abu laulībā ir dzimušas divas meitas Marta un Kristīne. «Nu, kaut kā jau tos padsmit vai cik tur gadus mēs kopā nodzīvojām,» gari novelk Gipslis, mirkli vēlāk piebilstot, ka kopdzīve neesot bijusi no vieglajām. «Nezinu, kādā sakarā man tagad tajā visā būtu jāatzīstas,» turpina Muktupāvelas bijušais vīrs, taujāts, vai taisnībai atbilst fakts par gaidāmo ģimenes pieaugumu. «Vai tad kādu tas vispār interesē? Turklāt, ja es arī kaut ko izstāstīšu, pēc tam atkal gan jau sekos atbildes reakcija. Paši ziniet, kā ir – ja ir labi, tad labāk par to riņķī apkārt lieki nebļaustīties. Nav ko Dievu kaitināt. Ne, tā nav māņticība, vienkārši – vēl stulbāk ir, kad pēc diviem gadiem jāraksta atkal jauna ziņa, ka nekas tomēr nav sanācis. Taču – jā, šobrīd man klājas ļoti labi!» tā Gipslis.

Rakstnieces Laimas Muktupāvelas bijušajam vīram Jānim Gipslim šobrīd ir 47 gadi, un, kā vēsta »VZ« rīcībā esošā informācija, viņa jaunā sieva ir vairāk nekā 13 gadu jaunāka par Muktupāvelu.

Svarīgākais