Tatari­no­vas bi­ju­šā mī­ļo­tā drau­dzene gai­da bērnu

© F64

Pēc de­vi­ņu ga­du il­gas kop­dzī­ves Teāt­ra ob­serva­tori­jas aktri­se Ka­rī­na Ta­ta­rinova ga­da sākumā ne­gai­dot šķī­rās no mū­zi­ķa Kaspa­ra Gri­ga­ļa. Aizva­dī­ta­jās brīvdie­nās »VZ« Griga­li sa­sta­pa jaunās draudze­nes Ka­rī­nes Zei­les pa­va­dī­bā.

Ak­tri­ses Ka­rī­nas Ta­ta­rino­vas bi­ju­šā mī­ļo­tā,bundzi­nieka Kaspa­ra Gri­ga­ļa jaunās draudzenes ķermeņa apri­ses nepārprota­mi lieci­nāja, ka mei­tene ir stāvok­lī. «Jā, tā ir ma­na draudzene Ka­rī­ne Zei­le,» »VZ« apstipri­nāja viens no ta­lantī­gāka­jiem Latvi­jas

bundziniekiem Gri­ga­lis, kas sa­vas jaunās attiecī­bas neslēpj arī da­žādos so­ci­ālās sa­ziņas portālos, to­mēr neko sī­kāk par gai­dāmo ģi­menes pieau­gumu neko­mentēja. «Lai gan ofi­ci­āli ir jau rudens,man jo­pro­jām galvā ir pa­va­sa­ris un vēderā tau­reņi,» Gri­ga­ļa jaunā drau­dzene neslēpj sa­vas šābrī­ža sa­jūtas so­ci­ālās sa­zi­ņas portālā «Twitter». «Nu ko – par vienu su­perīgu vī­rieti pa­sau­lē nu būs vai­rāk...» no­slēpu­maini turpi­na Zei­le, kas kopdzīvē ar Gri­ga­li kļu­vu­si bezgala saimnieciska. «Sa­stādī­ju pu­ķī­tes uz pa­lo­dzes, iesālīju gurķī­šus un uztai­sī­ju ēst. Sev nema­not pa­ma­zām sāku pārvērsties par mājsaimnieci, to­ties rezultāts šo­dien ir garšīga ābolmai­ze, » vēsta Zei­le.

Jāatgādi­na, ka vēl šī ga­da sāku­mā Gri­ga­li par sa­vu mīļo­to sau­ca Teātra observatori­jas ak­tri­se Ta­ta­ri­no­va, kas par mūzi­ķi ir septi­ņus ga­dus vecāka. Abu drau­dzī­ba tu­vojās jau pirma­jai desmitga­dei, ta­ču martā ak­tri­se negai­dot pa­zi­ņo­ja par abu šķirša­nos. Kā iemesls to­reiz ti­ka mi­nēta atsveši­nāša­nās, ko ra­dī­jis abu neno­rmētais darba grafiks un regu­lārā pārra­ša­nās mājās ti­kai ļo­ti vēlās nakts stundās.

Svarīgākais