Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Rutuļa meitai piecus gadus vecāks draugs

© F64

Dziedātāja Normunda Rutuļa meita Linda (17), kas līdz šim visus pasākumus apmeklēja kopā ar savu labāko draudzeni, aktrises Agneses Zeltiņas meitu Mariju Romiju, nu ik uz soļa redzama stalta puiša sabiedrībā. Kā noskaidroja »VZ«, meitenes simpātijas iemantojis RTU students Arnis Sprudzāns (22).

Pirmo reizi Lindu Rutuli un Arni Sprudzānu »VZ« sastapa kopā šā gada septembrī labdarības skrējienā «Nike Riga Run», kas norisinājās Mežaparkā. Tā kā Rutulei skrējiens vainagojās ar skarbo DNF («did not finish» – trase nav pabeigta) slēdzienu, ko parasti piešķir sportistiem, kas nejauši izskrējuši ārpus trases robežām vai tajā apmaldījušies, meiteni uzmundrināt centās viņas draugs, kura kontā jau ir veiksmīgi pievārēts pusmaratons.

BAUDA ROMANTIKU

Aizvadītajās brīvdienās dziedātāja Normunda Rutuļa meita Linda sava drauga Arņa Sprudzāna sabiedrībā nodevās maestro Raimonda Paula un aktiera Riharda Lepera jaunās koncertizrādes «Tas ir laiks» baudīšanai. Piedāvātā vīna vietā izvēloties minerālūdeni, abi jaunieši pasākuma telpās uzkavējās vēl ilgu laiku pēc tā beigām – mazliet nomaļus no pārējiem koncerta apmeklētājiem, slīgstot aizrautīgās sarunās.

Izvairoties no savā virzienā vērstām fotokamerām, Linda Rutule un Arnis Sprudzāns no mīlas balāžu koncerta projām devās kopā.