Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

"Mis Latvija" Lase mācās Dānijā, strādā Latvijā

© F64

Pagājušā gada «Mis Latvija» Ieva Lase pašlaik dzīvo uz čemodāniem, jo studē Dānijā, bet Latvijā vada raidījumu «Super Bingo». «Lai arī slodze ir liela, man tas patīk,» »VZ« stāstīja Lase.

Jau divus gadus «Mis Latvija 2009» par savu mīļoto puisi sauc dāni Miki Engbergu. Pirms četriem gadiem Lase pusgadu mācījās dāņu vidusskolā, taču ar Engbergu iepazinās mazliet vēlāk – viesojoties Dānijā, kur šobrīd abi arī kopā dzīvo. «Svētdienas pirts noteikti ir viena no tām lietām, kuras man Dānijā ļoti pietrūkst,» uzturoties Latvijā, sociālās saziņas portālā «Twitter» prātoja Lase. Savukārt par dāņu tautas dejām, Engberga drauga, kurš ir profesionāls pavārs, gatavotajām pankūkām, kā arī savu pirmo braucienu pa Dānijas autobāni Lase stāsta ar sajūsmu. Dzīvojot Dānijā, meitene paguvusi iepazīties arī ar drauga vecākiem: «Lieliski, gandrīz perfekti aizvadīta svētdiena kopa ar Miki ģimeni – jau no pirmās reizes jutos kā viena no viņiem, pieņemta!»

Pirms nedēļas «Mis Latvija 2009» Ieva Lase piedalījās tirdzniecības centrā «Sky & More» notikušajā modes skatē. Uz mēles viņa jutās kā zivs ūdenī – pieredze ir liela.

Šā gada aprīlī Ievas mīļotais vīrietis, dānis Miki Engbergs, pabija arī Latvijā – abi aprīlī bija manāmi dizainera Mārtiņa Pūpola gleznu izstādes atklāšanā.