Kivičs skrējienā dodas pēc sidra iemalkošanas

© Sergejs Medvedevs

Veikala «TrendExpress» nedēļas nogalē rīkotajā «Trako apavu skrējienā» piedalījās vairāk nekā 40 dalībnieku, tostarp arī vairākas VIP personas.

«Sliktā zēna» slavu jau guvušais grupas «Z-Scars» līderis Andris Kivičs arī bija ieradies uz kurpju skrējienu. Kamēr citi dalībnieki prātoja par stratēģiju, mūziķis iesildījās... no iekšas. Parasti viņš to dara ar alus palīdzību, bet šoreiz izvēle krita par labu sidram.

Andris Kivičs bija priecīgs, ka sarīkojumā piedalās viņam pazīstami cilvēki, piemēram,Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis. Pie pirmās izdevības mūziķis piesēdās klāt aktierim un sāka «čomu sarunas».

Lauris Dzelzītis bija izvēlējies skriešanai nepiemērotus apavus – kurpes, tāpēc stafeti pievārēja graciozā solī, eleganti izpildot visus uzdevumus. Dažbrīd gan sanāca arī pa kādam puiciskam gājienam.

Psiholoģe Aina Poiša bija vienīgā daiļā dzimuma VIP persona starp četriem stiprā dzimuma pārstāvjiem. Kā atzina Poiša, trase izskatījusies vieglāka, nekā tā izrādījusies skrienot.

No kvalifikācijas skrējiena dalībniekiem finālā iekļuva divdesmit skrējēju, taču no sabiedrības krējuma neviens finālā netika. «Mums, mūziķiem, ikdienā vairāk jādomā par veselīgu dzīvesveidu. Muzicēšana jau ir tāds smags nakts darbs ar neregulārām sportiskām aktivitātēm,» »VZ« atzina pasākuma vadītājs, grupas «Borowa MC» līderis Aigars Runčis.

Svarīgākais