"Īsto veču" pasākumā ierodas arī Markus Riva

© F64

Kinoteātrī "Forum Cinemas" dots starta šāviens prostatas pretvēža akcijai "Esi īsts vecis!". Lai propagandētu šīs slimības profilaksi, uz alu, sāļo kliņģeri un bezmaksas kinoseansu tika uzaicināti tādi "īsti veči" kā aktieri Andris Bērziņš un Varis Vētra, mūziķi Aivars Brīze un Atis Auzāns, kā arī citi.

Par lielu pārsteigumu ieradās arī dziedātājs Markus Riva...

Dziedātājs Markus Riva (īstajā vārdā Miķelis Ļaksa) ne tikai kļuvis blonds, bet arī atlaidis tādus kā bārdas rugājus, novēroja "VZ". Viņš pastāstīja, ka izmaiņas vizuālajā tēlā nolēmis veikt aptuveni pirms pusotras nedēļas, bet bārdu nav noskuvis par godu šim pasākumam, uz kuru viņu līdzi paaicinājis mūziķis, TV3 laika ziņu moderators Jānis Strapcāns.

Ielūgumā gan nebija minēts, ka tiem, kuri nav "īsti veči", ieeja pasākumā ir liegta. Tāpat nevar apgalvot, ka Markus Riva nav īsts vecis, lai gan viņa izskats vairāk atbilst "saldā puiša" tēlam, ko nemazina geju žurnāla modeļa slava. Galu galā – ne jau viskija un ķiploku smaka un draudīgs izskats atšķir īstu veci no neīsta. Kā atzina TV3 vadītājs Kaspars Ozoliņš, sievietes daudz augstāk vīriešos vērtē tādas īpašības kā iejūtība, pieklājība un tīrība, kamēr vīrieši vērtējumos ir piezemētāki. Viens no trāpīgākajiem apzīmējumam nelielā aptaujā par to, kas ir īsts vecis, bijis: "Īsts vecis ir Salavecis. Viņš ir resns, ar bārdu un nes dāvanas..."

Dziedātājs Markus Riva citiem "večiem" piepulcējās "Forum Cinemas" vestibilā. No alus gan atteicās.Kopā ar draugu Jāni Strapcānu Riva noskatījās grāvējfilmu zvaigžņu parādi filmā "Neiznīcināmie".

Svarīgākais