"Jaunā viļņa" ietvaros atrādās arī "pelēkie kardināli"

© F64

Līdz ar lielajām cilvēku masām "Jaunajā vilnī" atpūsties un kontaktus dibināt bija ieradušies arī tie uzņēmēji, kuru vārdi saistās ar dažādiem īpatnējiem darījumiem, proti, par "pelēkajiem kardināliem" dēvēti vai pat kādreiz ar kriminālajām aprindām saistīti vīri.

DIVI KRŪMIŅI

Skandalozais miljonārs Jūlijs Krūmiņš festivālā bija redzams gan ar savu mazdēlu Jūliju Krūmiņu jaunāko, gan vienatnē kūpinot cigāru, gan atzīstoties kvēlās jūtās sabiedrības lauvenei Elitai Drākei.

GODA VIESIS

Skandalozo "Bankas Baltija" bijušo šefu Aleksandru Laventu festivālā vienmēr sagaida kā savējo – viņam uz visām koncertu dienām tiek ierādīta goda vieta pirmajā rindā.

VARENS SAVĀ VIENKĀRŠĪBĀ

"Parex bankas" kādreizējais īpašnieks Valērijs Kargins aizvien ir gaidīts "Jaunajā vilnī" – pat festivāla ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs viņu sagaidīja ar draudzīgu apskāvienu un bučām uz abiem vaigiem pēc krievu modes. Staigājot pa festivāla teritoriju ar savu meitiņu pie rokas, Kargins no malas šķita tik varens savā vienkāršībā.

TIK UZ BALLĪTĒM

Kādreizējā Latvijas kriminālā autoritāte Ivans Haritonovs šogad izvēlējās atpūsties nevis pašā "Jaunajā vilnī", bet gan draugu lokā pēc festivāla rīkotajās afterparty ballītēs.

Svarīgākais