Valtera sievai jaunas attiecības

© Andrejs Strokins F64

Savulaik Latvijas labākā tenisista Raimonda Sprogas brālim Ivo (25) izdevies tas, par ko, iespējams, sapņo ne viens vien Latvijas vīrietis – savaldzinājis basketbolista Sanda Valtera bijušo sievu Katrīnu, puisis savos mīlas valgos tagad iepinis arī populārā basketbolista jaunākā brāļa Kristapa bijušo sievu Signi.

Vispirms Katrīna...

Pirmo reizi Ivo Sprogas vārds dzeltenās preses lappusēs parādījās pirms pusotra gada, kad basketbolista Sandra Valtera žilbinoši skaistā šķirtā sieva Katrīna Valtere simpātisko puisi plašākai sabiedrībai stādīja priekšā kā savu mīļoto vīrieti. Tajā laikā Ivo bieži bija redzams vienā kompānijā ar populāro ballīšu karalieni Aneti Sončiku un viņas brāli Jāni, ar kuru puisi vienoja arī kopīgs darbs kādā grāmatvedības konsultāciju firmā. Neprātīgās izklaidēs Vecrīgas naktsklubos viņiem bieži pievienojās arī basketbolistu štata pavadone Agate Kauliņa, kas tajā laikā draudzējās ar savas draudzenes bijušo vīru Sandi Valteru, un par «Latvijas princesi» tā arī nekļuvusī Madara Grīnberga, kas tajā laikā ļāvās mīlas priekiem ar Ivo brāli, savulaik perspektīvo tenisistu Raimondu Sprogu.

...pēc tam Signe

Par spīti tajā laikā uzvirmojušajām baumām par Ivo Sprogas sekošanu basketbolista Sanda Valtera pēdās – savos mīlas valgos ievilinot populārā sportista tā laika gultas biedreni Agati Kauliņu, Ivo savā «basketbolistu bijušo savaldzināšanas karjerā» spēra platu soli uz priekšu un pēc Katrīnas Valteres, ieturot māksliniecisku pauzīti, «ķērās klāt» pie Sanda Valtera jaunākā brāļa svaigi šķirtās sievas Signes Valteres. Un puisim izdevās! Kā spilgts apliecinājums Ivo savaldzināšanas panākumiem kalpo aizvadītās nedēļas ballīte klubā «Mad House», kur nu jau jaunais saldais pārītis Signe un Ivo Sproga, meistarīgi vairoties no preses fotogrāfu kamerām, apmainījās kaisles aizmiglotiem skatieniem un intīmi ciešiem apskāvieniem.

Kaut kas tiek katram

Ivo bijusī mīļotā sieviete Katrīna par puiša ceļojumu no viņas gultas uz Signes Valteres guļamistabu gan ļaunu prātu netur – tā teikt, uzvārds šā vai tā paliek tāds pats, kas īpaši romantiskos brīžos var likt Ivo aizceļot no realitātes ar vienu Valterieni pie atmiņām par citu Valterieni. Turklāt Katrīnai Valterei jau vairāk nekā pusgadu ir jauns mīlas objekts – Liepājas ostas vides aizsardzības speciālists Kaspars Poņemeckis. Arī abiem brāļiem Valteriem nu ir jauni mīlas prieki – Sandim modele Elīza Kaurāte, bet Kristapam Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas absolvente Džeina Ansone. Pie dubultiem priekiem ir tikušas arī šajās latviešu «hameleonu rotaļās» darbojošās fona personas – gan Agatei Kauliņai, gan Madarai Grībergai pa šo laiku izdevies pameņģēties gan ar režisoru Miku Ozoliņu, gan ar basketbolistu Andri Biedriņu. Šobrīd mīlas svārstiņš gan nosvēries pa labu «viceprincesei»: Biedriņš Grīnbergu sola precēt, bet ar Kauliņu neviens uz neko tik nopietnu pagaidām «neparakstās».

Šķēle izvēlas jaunās, lai gan patīk vecākām

»VZ« kļuva liecinieki savdabīgai basketbolista Armanda Šķēles (26) dilemmai – kamēr kluba «Mad House» divu gadu jubilejas svinībās puisis meta acis uz gados jaunām meitenēm, viņu savos apskāvienos centās kļaut vairākas gados vecākas sievietes, miljonāra Viļa Krištopana sieva Aija Krištopane (49) to skaitā...

Nopietnu galvas operāciju pārcietušais basketbolists Armands Šķēle, kas līdz šim izcēlies ar vētrainām izklaidēm Vecrīgas naktsklubos, ballītes laikā turējās līdzās kādai gados jaunai blondīnei, kas, neraugoties uz apkārt valdošo puskrēslu, tā arī ne uz mirkli nešķīrās no savām saulesbrillēm.

Svarīgākais