Armanda Šķēles bijusī devusies novērtēt itāliešu puišus

© draugiem.lv

Basketbolista Armanda Šķēles bijusī un nu jau repera Gacho mīļotā meitene Elgita Magone nu ir brīva no citu skolēnu nodevības pilnajām dienām skolas solā – viņa pabeigusi pamatskolu un jau devusies «izlūkos» uz Itāliju.

Diploms rokā, biļete kabatā

Nepilngadīgā Elgita Magone, kas bulvārpreses uzmanību izpelnījās kā basketbolista Armanda Šķēles, bet tagad repera Gacho (Gatis Irbe) mīļotā meitene, nupat nosvinējusi pamatskolas diploma saņemšanu Ogres 1. vidusskolā. Pašlaik Elgita jau atrodas savas mātes paspārnē Itālijas pilsētā Peskārā, uz kurieni pamatskolas absolvente domā pārvākties, lai turpinātu mācības vidusskolā.

Prāto par modes biznesu

Modes mekā Itālijā Elgita jau ir sākusi plānot savu nākotni – pēc vasaras beigām viņa domā uz šo saulaino zemi pārvākties pavisam. Arī Elgita savus nākotnes plānus cer saistīt ar modes biznesu. «Es domāju, ka sevi vislabāk redzētu modes sfērā. Nu, ne pēc desmit gadiem, bet gan jau ātrāk,» prāto Elgita. Viņa gan atzīst, ka itāliešu valodā vēl nevar brīvi runāt, taču ir pārliecināta, ka ar to problēmu nebūs un drīz vien viņa jau varēs brīvi sarunāties ar visiem itāliešu mačo.

Vai attālums šķirs?

Elgita vēl nezina, kas tālāk notiks starp viņu un Gacho, jo lielais attālums tomēr būs šķērslis attiecībām. «Gatis... Jā... Nezinu, tad jau redzēs, kas un kā būs,» atzīst Elgita. Skarbi, bet izrādās, ka reperis pat nav ieradies apsveikt savu mīļoto meiteni izlaidumā, jo bijis aizņemts ar citām lietām. Tagad Elgita savu sirdi varēs atdot kādam karstasinīgam itālietim, kurus viņa, kā izrādās, nesmādē. «Itāliešu puiši patīk, bet kā kurš. Ir jau smuki arī, jā!»

Svarīgākais