Sudraba "iebaro" Paulu un Maizīti

Ar izcilu pavāres talantu aizvadītajās brīvdienās izcēlās valsts kontroliere Inguna Sudraba, cienājot ar īpašu pašas gatavotu sāļo kūku gan komponistu Raimondu Paulu, gan bijušo ģenerālprokuroru Jāni Maizīti.

Īpašas labdarības akcijas ietvaros valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas (pirmā no kreisās) gatavoto sāļo kūku ar gardu muti notiesāja gan bijušais ģenerālprokurors Jānis Maizītis (pirmais no labās), gan Raimonds Pauls. Par spīti drēgnajai novakarei, Maestro «B-bāra» āra terasē, līdz ausīm ietinies siltā pledā, neformālās sarunās ar restorāna apmeklētājiem pavadīja gandrīz divas stundas.

«Sākuma cena par vienu valsts kontrolieres pašas gatavotās kūkas gabaliņu ir trīs lati,» «B-bāra» jaunais oficiants, aktieris Andris Bulis informēja restorāna apmeklētājus, norādot uz īpašu brūnas krāsas kastīti ziedojumiem. «Kurš vairāk maksās, tam tiks lielāks gabaliņš,» piebilda oficiants, vakara noslēgumā »VZ« atklājot, ka kūkas ēdāji saziedojuši vairāk nekā 300 latu.

Pirmajiem sāļās kūkas kārotājiem to ar šarmantu smaidu sejā klāt pienesa «B-bāra» daiļā dzimuma nedalītas simpātijas iemantojušais oficiants, viens no Latvijas populārākajiem fotogrāfiem Valts Kleins.

Kā garšo aktieru Jura Žagara un Andra Buļa klāt pienesta kafija? Cik saldas ir TV seju Kristīnes Garklāvas un Sindijas Vildes pasniegtās kūciņas? Par to aizvadītajā nedēļā īpašas labdarības akcijas ietvaros varēja pārliecināties ikviens restorāna «B-bārs» apmeklētājs.

Liekot lietā visu savu aktiera talantu, ar neskaitāmiem latviešu «Seksa un lielpilsētas» četrotņu pasūtījumiem veiksmīgi galā tika dažādās aptaujās par vienu no iekārojamākajiem latviešu vīriešiem atzītais Juris Žagars. «Mūsu labākais šā vakara oficiants,» aktiera darbu atzinīgi novērtēja arī restorāna «B-bārs» īpašnieks.

Ar cirka žonglieres iznesību TV seja Sindija Vilde starp restorāna «B-bārs» galdiņiem pārvietojās, savās rokās graciozi nesot četrus un pat piecus šķīvjus vienlaikus. «Savulaik esmu strādājusi par viesmīli viesnīcā «Latvija» un restorānā «Čarlstons»,» »VZ« smaidot atklāja meitene.

Nesen oficiāli iegūto dīdžeja licenci lietā lika aktieris Andris Bulis, savus oficianta pienākumus meistarīgi apvienojot ar restorāna «B-bārs» dīdžeja darbu.

Svarīgākais