Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

«Princeses» sarīko spilvenu cīņas

© Mārtiņš Zilgalvis, f64

Puiši vienmēr ir bijuši sajūsmā par meiteņu cīniņiem – vienalga, vai tas notiek viņu dēļ, dubļu baseinā vai kaut ar dūnu spilveniem pilnā gultā.

Klubā «Scandal» tā apmeklētājas Dj Gustavito jeb īstajā vārdā Gustavs Vītoliņš sveica ar šampanieti, pie viena aicinot meitenes mēroties spēkiem nešpetnā spilvenu kaujā ar viņa draudzeni, LNT šova «Latvijas princese ‘2009» finālisti Sanitu Kubliņu. Pats Dj Gustavito acīmredzot bija tik pārliecināts par «viceprinceses» Sanitas kaķenes garu gultā, ka vēsā mierā atstāja to cīkstamies ar savām konkurentēm, bet pats devās pie dīdžeja pults, lai ar patīkamu mūziku izklaidētu iekarsušos un dūnu spalvām klātos kluba apmeklētājus.

«Viceprincese» Sanita Kubliņa uz dueli izaicināja arī iepriekšējā «princešu» šova dalībnieci Diānu Kubasovu. Abu kaķeņu cīņa bija sīva, un spalvas gāja pa gaisu ne pa jokam.

Dj Gustavito kopā ar savu mīļoto meiteni Sanitu Kubliņu ir aktīvi pievērsušies dažādu pasākumu organizēšanai klubā «Scandal», solot krāšņus un interesantus šovus. Abi vienmēr uzklausot viens otra idejas – divas galvas tomēr gudrākas nekā viena.