Bijusī draudzene atklāti par Armandu Šķēli

© p

Internetā parādījušās baumas, ka basketbolista Armanda Šķēles bijusī draudzene Elgita Magone atriebjoties aizdedzinājusi viņa dzīvokļa durvis. Taču TV kadros redzamais un arī pašas Elgitas »VZ« stāstītais apliecina, ka viņa tur nav pie vainas.

Kamēr policistu pulki 13. janvārī gaidīja nemierniekus Vecrīgas bruģētajās ielās, kāds jaunietis, kurš acīmredzami varētu sevi dēvēt arī par piromānu, devās uz namu Marijas ielā, lai ļaunprātīgi aizdedzinātu basketbolista Armanda Šķēles (26) dzīvokļa durvis. Kaut gan LNT raidījumā «Degpunktā» skatāmajos kadros skaidri varēja redzēt, ka dedzinātājs ir puisis, tik un tā internetā sāka izplatīties ziņas par Šķēles iespējamo nelabvēli – nodarījumā tika vainota viņa nepilngadīgā, bijusī draudzene Elgita Magone (17), kuru basketbolists pēc šķiršanās kritizējis par pārlieku lielu aizraušanos ar burziņiem.

Skolniece Elgita ir pārsteigta par šāda veida apvainojumiem. «Patiesībā tikai dažas dienas pēc atgadījuma uzzināju, ka ir ļaunprātīgi dedzinātas Armanda dzīvokļa durvis. Man nav ne jausmas, kas to ir izdomājis. Ko visi grib sagaidīt, – ka es stāvēju pie Armanda durvīm un tās ar šķiltavām dedzināju, bet diemžēl gāze beidzās?» neizpratni »VZ« pauda meitene.

26 gadus vecs bērns

Lai gan Šķēle intervijās dažādos preses izdevumos negatīvi izteicies par savas bijušās draudzenes bezrūpīgo dzīves stilu, pārmezdams viņas pārlieko ballēšanos, Elgita apgalvo, ka viņas attiecības ar Šķēli joprojām ir «it kā» draudzīgas. «Ko Armands saka, mani pilnīgi neinteresē. Viņš savos 26 gados nezina, ko grib. Vienīgā lieta, ko viņam ieteiktu, ir savā galviņā beidzot visu sakārtot pa plauktiņiem, nevis vienu dienu teikt vienu, bet otrā – atkal jau tās pašas muļķības un izdarības,» iesaka Elgita. Meitene neredz nekā nosodoša tajā, ka viņai patīk ballēties, un atzīst, ka tik tiešām patīk labi pavadīt brīvo laiku: «Kas tad man – jaunai, skaistai neprecētai?! Visa dzīve vēl priekšā!»

«Lai netaisa «huiņas»!»

Šķēles bijusī draudzene skaidro, ka labprātāk pavada laiku puišu kompānijās, jo ir piedzīvojusi neskaitāmas vilšanās no savām draudzenēm. «Ja lielākoties mani draugi ir puiši, tad tas noteikti nenozīmē, ka man kaut kas ar viņiem ir. Vienkārši mūsdienu jaukās, skaistās meitenes ir pārāk «labas» draudzenes, lai būtu draudzenes. Pārāk bieži esmu viņās vīlusies un nevēlos to vairs pieredzēt.» Elgita norāda, ka pagaidām ir brīva meitene, taču ir pārliecināta, ka nebūs tik viegli izveidot jaunas attiecības. Šķēlem viņa novēl veiksmi. «Viņš ir foršs un smuks puisis, lai netaisa «huiņas, un tas arī viss.»

Svarīgākais