Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ No otras puses

Noskaidrojies, kas ir Zeltiņas meitas tēvs

© personīgā arhīva foto

Pēc »VZ« publikācijas 9. janvārī interneta vidē virmo meksikāņu seriālu cienīgas kaislības un emocijas par tēmu «Kas ir Agneses Zeltiņas meitas tēvs?». »VZ« ir izdevies noskaidrot, ka tas ir uzņēmējs Ričards Binde.

Mīts par krievu aktieri

Deviņdesmito gadu vidū, kad aktrises Agneses Zeltiņas (38) meita Marija Romija (16) bija vēl pavisam maza, Zeltiņa pati kādā intervijā stāstījusi, ka meitas tēvs ir kāds krievu (vai ukraiņu) aktieris, kurš Latvijā filmējies. Tolaik runāja, ka ar bērna tēvu aktrise izšķīrusies, pirms vēl sapratusi, ka ir stāvoklī.

Nu tapis skaidrs, ka stāsts par aktieri no tuvajām ārzemēm ir tikai mīts. Analizējot interneta vidē pieejamo informāciju un veicot aptauju aktrises paziņu lokā, »VZ« noskaidroja, ka Zeltiņas meitas tētis ir Ričards Binde (40), turklāt uzņēmēja meitai Reičelai (14), kas dzimusi laulībā ar Daci Bindi (36), ir ļoti draudzīgas attiecības ar jauniegūto pusmāsu Mariju Romiju.

Draugos ar Reičelu

Pirms pāris gadiem kādā jauniešu žurnālā, kurā bija raksts par Mariju Romiju – tā bija pirmā nopietnā publikācija par viņu −, meitene negaidīti atklāja, ka viņas tēvs ir Ričards B. Uzvārds toreiz gan netika minēts. Nu meitene, ievietojot savā publiski pieejamajā galerijā portālā draugiem.lv abu kopīgās fotogrāfijas, «parūpējusies» par to, lai sabiedrība beidzot uzzina, kas ir Ričards B.

Internetā pieejamā informācija liecina, ka Ričards Binde ir vides reklāmas kompānijas SIA «Remora» direktors un SIA «Tiltsmedia» valdes priekšsēdētājs. No darba brīvajā laikā Binde aizraujas ar hokeju: UHL (United Hockey League) mājaslapā viņš pieteikts kā komandas «Privat Bank» spēlētājs. Viņa sieva Dace Binde ir Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas medmāsa. Savukārt viņu 14 gadus vecā meita Reičela Binde mācās Rīgas Franču licejā.

Spriežot pēc fotogrāfijām meitenes albumā portālā draugiem.lv (tās tur ievietojusi tieši Marija Romija), viņa ne vien zina par savas pāris gadus vecākās pusmāsas eksistenci, bet abas pusaudzes ir jau sadraudzējušās krietni sen. Pērnajā vasarā meitenes kopā atpūtušās pie jūras un augustā kopā nosvinējušas arī Reičelas 14. dzimšanas dienu. Starp citu, Reičelai «draugos» ir arī Agnese Zeltiņa.

Leģenda par Zihmani

Savulaik sabiedrībā mēļoja, ka Zeltiņas meitas tēvs varētu būt Dailes teātra aktieris Rihards Zihmanis, ar kuru tolaik jauno aktrisi vienojušas romantiskas jūtas. Taču, kad Marija Romija nāca pasaulē, Zihmanis jau bija precējies ar Latvijas televīzijas kristīgo raidījumu režisori Žaneti Jugbārdi.

Diemžēl ne Zihmaņa, ne Jugbārdes vairs nav starp dzīvajiem: 1996. gada 7. novembra naktī aktieris nogalināja savu sievu. Zihmanis savulaik bijis kāda psihoneiroloģiskā dispansera uzskaitē un sievu piekāvis šizofrēnijas lēkmes uzliesmojuma laikā. Arī pats Zihmanis pirms vairākiem gadiem šķīrās no dzīves.