Kondrašini gatavojas dzemdībām

Jau par tradīciju kļuvusī fotogrāfa Sergeja Kondrašina jaunā erotiskā kalendāra prezentācija un Latvijā pirmo reizi rīkotā «Cosmo party» kļuva par spilgtākajām aizvadīto brīvdienu ballītēm. Kolorītākā pāra titulu abās izpelnījās tieši Kondrašini.

Alkoholu vairs nelieto

Slavenais erotisko fotogrāfiju autors Sergejs Kondrašins (42) kopā ar dzīvesbiedri un savas studijas projektu vadītāju Bogdanu uz «Cosmo party» ieradās dažas minūtes pēc pulksten 22, turot pie rokas abu trīsgadīgo meitiņu Darju.

Neraugoties uz vērienīgi atzīmēto ballīti aizvadītajā vakarā par godu sava 2010. gada erotiskā kalendāra atklāšanai, Kondrašini izskatījās atpūtušies un moži. Kā noskaidroja »VZ«, viens no populārā fotogrāfa labsajūtas iemesliem ir atteikšanās no apreibinošiem dzērieniem. «Alkoholu vairs nelietoju, jo pēc tā lietošanas es ilgi nevarēju neko darīt, tāpēc izlēmu atteikties no tā vispār, jo paģiras bija vienalga, vai tie ir simt gramu vai divi litri,» teica Sergejs.

Neizdodas pārdot māju

Palīdzot abām savām dāmām novilkt mēteļus un apjaušot, ka visi «Cosmo party» pakaramie jau aizņemti, Sergejs Kondrašins džentlmeniski uzņēmās virsdrēbju uzmanītāja lomu. Fotogrāfa sieva Bogdana tikmēr izbaudīja apsveikumus par jauno kalendāru un uzklausīja vaicājumus par to, vai tiešām pāris gatavojas pārcelties uz dzīvi Rietumos. «Baumas par to, ka gatavojamies pamest Latviju, neatbilst patiesībai. Runas par došanos prom, iespējams, radās pēc tam, kad paziņojām, ka vēlamies pārdot savu aptuveni 200 kvadrātmetru lielo trīsstāvu māju Rīgas centrā, kas ir daļēji pārveidota par fotostudiju,» »VZ« skaidroja Bogdana.

No savas dzīvesvietas Kondrašini šovasar bija gatavi šķirties par aptuveni 600 000 latiem, tomēr darījums nenotika. «Šobrīd šādas mājas pārdošana vienkārši nav iespējama,» norādīja Kondrašini, piebilstot, ka starp pārcelšanos uz siltajām zemēm un dzīvi tepat Latvijā ģimene pagaidām izvēlas Latviju.

Erotiku nomaina grūtniecība

Sarunā ar »VZ« fotogrāfa sieva Bogdana atklāja arī abu Kondrašinu nākamā fotodarba tēmu – šoreiz tas būšot sociāls projekts par bērna gaidīšanas un ienākšanas brīdi šajā pasaulē.

Starp citu, viena no šajā projektā iesaistītajām modelēm ir arī populārā aktrise, triju bērnu māmiņa Santa Didžus, ar kuru Kondrašini sākuši sastrādāties jau tajā laikā, kad Santa vēl tikai gaidījusi savu trešo ģimenes atvasīti.

Svarīgākais