Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

Kurusova gribētu piedalīties amerikāņu šovā "Dejo ar zvaigzni"

© Crystal Studios

Šonedēļ uz „VZ” un „Crystal Studios” jautājumiem atbild dejotāja Aleksandra Kurusova.

-- Kādas ir Jūsu spilgtākās bērnības dienu atmiņas?

- Atceros kādu dzimšanas dienas dāvanām no laika, kad vēl negāju skolā. Tas bija liels, liels ābols. Nezinu kāpēc, bet šis mirklis ir palicis manā atmiņā.

-- Kāds ir vērtīgākais padoms, ko esat saņēmusi?

- Ja mēs nezinātu, kas ir sāļš, mēs nevarētu baudīt saldu, ja mēs nepazītu skumjas, mēs nevarētu priecāties... Ļoti vērtīgs padoms, ko savā dzīvē esmu saņēmusi, ir nepievērst uzmanību tam, ko par tevi runā cilvēki, kurus tu visbiežāk pat nepazīsti. Agrāk es ieklausījos dažādos komentāros un viedokļos par sevi, bet to nevajag darīt. Jāieklausās tuvajos cilvēkos, kuriem tu uzticies. Cilvēki ir ļoti dažādi un katram patīk kaut kas savs. Jāiet ar smaidu uz priekšu un nelabvēlim jānovēl patīkamu un saulainu dienu.

-- Vai Jums ir veiksmes recepte?

- Darba spējas, vēlme un mērķis – tās ir trīs svarīgas lietas, kas nepieciešamas, lai cilvēks būtu veiksmīgs. Dzīvē jāmāk pielāgoties, jāmāk grozīties, darboties un galu galā ir arī jāriskē. Kas neriskē, tas nedzer šampanieti! Vienmēr ir labāk nožēlot to, ko tu esi izdarījis, nekā to, ko tu pat neesi uzdrošinājies pamēģināt izdarīt. Taču es uzskatu, ka neko nevajag tā īpaši nožēlot, jo visu, ko mēs darām, mēs darām tikai sev par labu. Smaidiet un cilvēki tieksies pie jums!

-- Kādas 3 vēlēšanās Jūs lūgtu piepildīt Zelta zivtiņai?

- Pirmkārt, lai visiem maniem tuvajiem cilvēkiem, vecākiem, radiniekiem, draugam Oskaram, un draugiem ir ļoti laba veselība, jo tas dzīvē ir pats svarīgākais. Otrkārt, lai nekad nebaidos kaut ko gribēt. Jāļauj sev sapņot, jo ar savu domu spēku mēs pievelkam to, ko vēlamies. Man ir sapnis – es gribētu piedalīties amerikāņu oriģinālajā šovā „Dejo ar zvaigzni”. Pagaidām man nav ne jausmas kā to izdarīt, bet dzīvē nav nekā neiespējama. Treškārt, ļoti vēlos nokļūt Kubā. Daudz kur esmu bijusi un daudz ko esmu redzējusi, bet tur nav sanācis pabūt.

-- Ar kādu dzīvnieku Jūs var salīdzināt?

- Visdrīzāk ar lauveni. Kas attiecas uz darbu, vienmēr esmu bijusi līdere, man ir grūti atrasties otrajā plānā. Tas man ir asinīs un tā, manuprāt, ir ļoti laba īpašība. Esmu mērķtiecīga, emocionāla, dažreiz impulsīva. Ja kaut ko daru, tad daru uz visiem simts procentiem. Neesmu viegla rakstura cilvēks un noteikti aizstāvēšu savu viedokli, bet māku arī piekāpties.