Latvijā notiek seksīgāko dibenu konkurss [foto]

© Publicitātes foto

Pēc plašākai sabiedrībai nezināmiem principiem un interneta balsojuma arī šogad Latvijā norit šīs vasaras seksīgākā dibena meklējumi. Liepājas kokteiļbāra «Red Sun Buffet» un žurnāla «FHM» rīkotajā konkursā «Seksīgākais dibens 2013» šogad pieteicās tieši 30 pašpārliecinātu meiteņu.

Aplūkojot publicitātes foto, ir skaidrs, ka nestandarta, tāpat arī celulīta pārņemtām pēcpusēm šajā konkursā vietas nav. No iepriekš pieminētajām 30 dāmām žūrija izvēlējusies četras finālistes, kuras turpina dalību konkursā. Izplatītais paziņojums ļauj mums uzzināt, ka dibeni «jau pagozējušies Liepājas pludmales saulē vienā no tveicīgākajām šīs vasaras nedēļas nogalēm, ķerot iedegumu un skaistākos kadrus kopā ar modeļu aģentūras T-models stilisti Tatjanu Jaremčuku un fotogrāfu Jāni Reinfeldu». Nemainīgi arī šogad konkurss esot ļoti «liepājniecisks» – meitenes tērptas Liepājā ražotā «Lauma Lingerie» veļā, aprūpētas no Liepājas talantīgāko stilistu, fotogrāfu un grima mākslinieku puses un uzvarētāja došoties Liepājas tūrisma aģentūras «Ap sauli» sarūpētā ceļojumā. Uzvarētāju noteikšot interneta balsojums un žūrijas vērtējums.

Konkurss «Seksīgākais dibens» norisinās jau otro gadu. Aizvadītajā gadā konkursā uzvarēja rīdziniece Līva Bērziņa. Līdzīgs konkurss norisinās arī Argentīnā, kur ik gadu tiek noskaidrota seksīgākā dibena īpašniece konkursā «Miss Reef».