Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Maija Lūsēna publiski kašķējas ar Olgu Rajecku: "Vai tu mani cieni?"

© F64 Photo Agency

Apmeklējot dziedātājas Laimas Vaikules koncertu, pie viena arī savu vārda dienu atzīmēja kādreiz pazīstamā dziedātāja Maija Lūsēna kopā ar draudzenēm. Pēc koncerta Lūsēna bija apņēmības pilna turpināt svinēt, netālu no arēnas dienesta ieejas satika bijušo kolēģi Olgu Rajecku un mēģināja aizvilkt viņu sev līdzi.

Taču pēdējai bija citi plāni, un, kā novēroja »VZ«, drīz vien draudzīgā apsveicināšanās pārtapa publiskā vārdu apmaiņā. «Kas, tu mani necieni, ka nevari ar mani iedzert vīna glāzi manā vārda dienā?!» skaļā tonī vaicāja Lūsēna, pieminot arī to, ka Rajeckai taču esot gados jauns draugs, vai nu viņš nevarēšot atbraukt pakaļ utt., u.tjpr., tādējādi radot diezgan neveiklu situāciju, jo šī skaidrošanās notika, arī citiem cilvēkiem redzot. Tālāk sekoja arī asākas kustības – vārda dienas svinētāja ieķērās savā sarunu biedrē un centās viņu teju vilkt līdzi ar varu. Pēc pāris neveiklām minūtēm dāmu kašķēšanās bija pamatīgi apnikusi sievietei, kas bija kopā ar Lūsēnu, un viņa draudzeni nodabūja nost no Rajeckas. «Es nezinu, kas notika – viņa laikam pārdzīvo, ka nav vairs ar mums grupā «Dāmu pops» un mums arī bez viņas labi iet. Es jau tur neko nevaru darīt,» abu kašķi notikuma vietā »VZ« komentēja Rajecka.

Jāatgādina, ka Maija Lūsēna kļuva pazīstama, darbojoties sava toreizējā vīra Jāņa Lūsēna izveidotajā grupā «Zodiaks» (viņa dziedāja duetā ar Zigfrīdu Muktupāvelu), bet vēlāk arī pēc darbošanās «Dāmu popā» kopā ar Rajecku, Ievu Akurateri un Edīti Baušķenieci. Pirms kādiem vairāk nekā desmit gadiem Lūsēna pazuda no sabiedriskās dzīves aprites un pievērsās ticībai, turklāt tās nopietnākajā formā – klosteris, baznīcas utt. Reanimēt «Dāmu popu» sākotnējā sastāvā vairs nebija iespējams, tāpēc pērn Lūsēnas vietā šajā ansamblī tika pieņemta aktrise Raimonda Vazdika.