Hokejists Bārtulis atgriezies pie sievas

© Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Savainojuma dēļ Latvijas izlasē pasaules čempionātā šogad nespēlē aizsargs Oskars Bārtulis. Pozitīvā ziņa – hokejists, pēc »VZ« rīcībā esošajām ziņām, pārdzīvojis krīzi un atgriezies ģimenes klēpī pie sievas un bērniem.

Oskaru Bārtuli »VZ« satika hokeja fanu teltī vērojam neveiksmīgo spēli pret Austrijas valstsvienību. »VZ« viņš pastāstīja, ka hokeja fanošana viņam neesot nekas svešs, jo skolas laikā, tāpat kā citi jaunieši, labprāt jutis līdzi savējiem. Tas gan arī bija viss, ko izdevās uzzināt par viņa privāto dzīvi. Jautāts par ģimenes lietām, Bārtulis pauda, ka gatavs runāt tikai par hokeju.

Ar savu dzīvesbiedri Elīnu hokejists apprecējās 2009. gadā, aptuveni gadu pēc dēla Martina piedzimšanas. Vēlāk ģimenē pasaulē nāca arī meitiņa Laura, taču trīs gadus pēc kāzām hokejists laulību šķīra un, kā varēja spriest, bija nolēmis ar pilnu krūti izbaudīt to, ko var sniegt brīva un turīga vīrieša dzīve. Pēc šķiršanās viņš bija manāms dažādos saviesīgos pasākumos, dažādu sieviešu sabiedrībā. Kādu laiku Bārtuli, šķiet, saistīja romantiskas attiecības ar dziedātāju Natāliju Tumševicu, bet vēlāk – ar vienu no dziedātājas Lienes Šomases labākajām draudzenēm Ilvu Noreiku. Patlaban Bārtulis esot atgriezies ģimenes klēpī, taču nav zināms, vai nākamajā sezonā viņš ņems to līdzi uz Doņecku, kur hokejists spēlē vietējā «Donbass» komandā.

Svarīgākais