Mēģina nogalināt Džosu Stounu

© Scanpix

Britu soulmūzikas izpildītāja Džosa Stouna izglābusies no briesmīgas nāves, pateicoties kaimiņu vērīgumam, kuri pamanīja divus aizdomīgus tipus, bruņotus ar samuraju zobenu, klimstam ap slavenības lauku māju, kurā viņa dzīvo kopš 2008. gada.

Divus vīriešus, kuri bija bruņojušies ar samuraju zobenu katanu, lieliem atkritumu maisiem un līmlenti, apcietināja aizdomās par plāniem nogalināt un aplaupīt mūziķi Džosu Stounu. Noziedznieki bija ieradušies no Mančestras Devonā, kur dzīvo māksliniece. Ļaundaru automašīnas un mājvietas kratīšanas laikā policija atrada pierakstus, kuros Džosa Stouna nodēvēta par «sātana iemiesojumu» un izteikti plāni nocirst mūziķei galvu, bet līķi noslīcināt upē.

Prokurors Saimons Morgans, kurš uzstājās Ekseteras Karaliskajā tiesā, domā, ka 35 gadus vecais Kevins Liverpūls un 32 gadus vecais Džuniors Bredšovs vēlējušies nogalināt mākslinieci mantkārīgā nolūkā. Parasti Džosa Stouna ir koncertturnejās vai citos pasākumos, bet tieši todien dziedātāja bija mājās, un, ja nebūtu vērīgo kaimiņu, varēja notikt traģēdija.

Svarīgākais