Fērdžija gaida pirmdzimto

© Scanpix

Pazīstamā mūziķe, grupas «Black Eyed Peas» soliste Fērdžija paziņojusi, ka ir stāvoklī un gaida mazuli. Līdz ar to māksliniece apstiprinājusi baumas, kas vairāk nekā mēnesi cirkulēja pasaules preses izdevumos.

 37 gadus vecā Fērdžija, īstajā vārdā Steisija Anna Fergusone, prieka vēsti saviem daudzajiem pielūdzējiem paziņoja savā «Twitter» kontā. Viņas vīrs, aktieris Džošs Duamels retvītoja šo vēsti, ar ko apstiprināja paziņojumu.

Runas par dziedātājas grūtniecību sākās pēc tam, kad viņa melnā taisnā platā kleitā bija ieradusies uz filmas «Klusā osta» pirmizrādi ar Duamelu galvenajā lomā. Pasākuma viesi bija vienisprātis, ka tērps nav raksturīgs Fērdžijai, kura vienmēr devusi priekšroku apspīlētiem seksīgiem apģērbiem. Kāds, protams, bija pamanījis arī dziedātājas apaļīgo punci. Taču līdz nesenam laikam ne māksliniece, ne viņas vīrs nekādi nekomentēja sabiedrības pļāpāšanu.

40 gadus vecais aktieris, filmu «Transformeri» zvaigzne Džošs Duamels un 37 gadus vecā dziedātāja Fērdžija iepazinās 2004. gadā televīzijas šova filmēšanas laikā, savukārt laulības ostā zvaigžņotais pāris iepeldēja 2009. gadā un pirms mēneša nosvinēja četru gadu kāzu jubileju.

Svarīgākais