Kinski seksuāli izmantojis savu meitu

© Scanpix

Pasaulslavenā aktiera Klausa Kinski meita sniegusi šokējošu interviju vācu žurnālam «Spiegel», kurā atklāj, ka tēvs viņu pavedinājis un seksuāli izmantojis 14 gadus.

Neraugoties uz to, ka Klauss Kinski miris jau vairāk nekā pirms 20 gadiem, viņš joprojām nepārstāj pārsteigt pasauli gan ar savas daiļrades mantojumu, gan privātās dzīves detaļām. Tā notika arī šoreiz, kad vienā no nesenajām intervijām mākslinieka vecākā meita, vācu aktrise Pola Kinski apsūdzēja savu tēvu pedofilijā. Pārtraukt ieilgušo klusēšanu viņa nolēmusi tādēļ, ka vairs nespēj samierināties ar tēva nepārtraukto izcilā aktiera reputāciju.

«Viņš maksāja man par to, lai es būtu viņa mazais seksa objekts, guldīja mani zīda spilvenos. Pats briesmīgākais – reiz viņš man teica, ka tas ir pilnīgi dabiski un visā pasaulē tēvi to dara ar savām meitām,» atklāj Pola Kinski. Līdz šim viņa klusējusi tādēļ, ka stāstīt par notikušo aizliedzis tēvs. Incesta attiecības ar tēvu viņai bijušas no piecu līdz aptuveni 19 gadu vecumam.

Vai meitas stāstītais ir patiesība, nav zināms, bet eksperti un biogrāfi stāsta, ka Klauss Kinski bijis slavens ar savu vētraino privāto dzīvi. Vēl viņam dzīvam esot, klīda baumas par mākslinieka tieksmi uz seksuālām attiecībām ar bērniem. Jaunākā meita un slavenā aktrise Nastasja Kinski nav sniegusi oficiālu paziņojumu sakarā ar māsas izteikumiem. Klusu cieš arī brālis Nikolajs Kinski.

1987. gadā Klauss Kinski uzrakstīja autobiogrāfisku grāmatu «Es alkstu mīlestības», kurā aprakstīja savas seksuālās fantāzijas attiecībā uz savu māti, māsu un meitu Nastasju. Aktieris neslēpdamies krāpa visas savas sievas un pavedināja savu neskaitāmo mīļāko 14 gadu vecās meitas.

Svarīgākais