Gvenas Stefani vīrs iekāro auklīti

© Scanpix

Tikko kā Gvena Stefani bija atgriezusies pie muzikālās karjeras kopā ar atdzimstošo grupu «No Doubt», viņas ģimenē radās klasiskā problēma: vīrs Gevins Rosdeils sācis mest acis uz jauniņo bērnu aukli.

Ģimenes draugi zina stāstīt, ka dziedātāja tik tiešām uztraucas par vīra uzticību, turklāt pēdējā laikā abi nemitīgi strīdas.

Pazīstamās mūzikas izpildītājas dzīvē šobrīd iestājies smags posms – iespējams, nav tālu brīdis, kad viņa paziņos par šķiršanos. Nesen paparaci kļuva par divdomīgas situācijas aculieciniekam, kas radīja aizdomas par Rosdeila neuzticību. Reiz, kad Gvenas Stefani nebija mājās, rokgrupas «Bush» līderis kopā ar auklīti pieskatīja bērnus. Kad abi bija izgājuši ar bērniem pastaigāties, Gevins Rosdeils nez kādēļ jauniņajai blondīnei aplika ap vidukli roku, bet pēc tam nolaida to zemāk.

Abu slavenību laulība ilgst jau desmit gadus, kuru laikā viņiem piedzimuši divi dēli – Kingstons un Zūma. Par spīti grūtībām, zvaigžņotais pāris cenšas sakārtot savas attiecības un regulāri apmeklē laulību un ģimenes psihologu.

Svarīgākais