Ričards Gīrs publiski uzmācas sievietei

© Scanpix

63 gadus vecais Holivudas aktieris Ričards Gīrs nonācis āksta lomā, kad visu restorāna apmeklētāju klātbūtnē nolēma «piesist kanti» sievietei, kura sēdēja pie blakus galdiņa kopā ar savu vīru. Saniknotais dzīvesbiedrs, nekautrēdamies lietot biezus vārdus, sakliedza uz kinozvaigzni un patrieca viņu no restorāna.

Ričards Gīrs nekādi nespēj rimties un joprojām skrien pakaļ katriem brunčiem, neraugoties uz to, ka jau desmit gadus dzīvo laimīgu laulības dzīvi ar savu sievu Keriju Lovelu. Nesen restorānā pie blakus galdiņa aktieris ievērojis kādu kundzi ar dzīvesbiedru. Gīrs ilgi un neatlaidīgi vērojis sievieti, bet pēc tam piegājis viņai klāt, un, pēc daudzo aculiecinieku teiktā, kaut ko iečukstējis dāmai ausī. Var tikai nojaust, kādā šokā bija sieviete un viņas vīrs. Dzīvesbiedrs neizturēja Holivudas slavenības uzmācību un uzliesmoja dusmās – sāka kliegt uz Gīru, ņemot palīgā arī sulīgus lamuvārdus, un pavēlēja viņam aizvākties. Taču Gīru saniknotā vīra klaigas absolūti nav ietekmējušas. Viņš pabeidzis čukstēt savu sakāmo un tikai tad devies uz durvīm. Holivudas aktierim pa pēdām sekojis sievietes satrakotais dzīvesbiedrs, lai pārliecinātos, ka miera traucētājs patiešām pametis restorānu.

Gīra oficiālais pārstāvis vēlāk skaidroja, ka aktieris esot pārprasts: ejot garām galdiņam, viņš tikai vēlējies parunāties ar saviem pielūdzējiem.

Svarīgākais