Aktrise Pļavniece vairs neslēpj attiecības ar sievieti

© Kaspars Ūdris

Pelmeņi, siļķīte padomju laika stilā, gardas speķmaizītes, izsmalcināts vīns un torte «Finita la comedia!» – Dailes teātra kafejnīcā cienasti pēc pirmizrādēm vienmēr ir visaugstākajā līmenī.

Dailes teātris savu jauno sezonu atklāja ar pirmizrādi «Finita la comedia!» – Nikolaja Erdmana traģikomēdiju, ko iestudējis pazīstamais bulgāru režisors Aleksandrs Morfovs. Iestudējumā loma ir arī Ievai Pļavniecei, un tieši viņa kļuva par vēlāk notiekošās ballītes galveno zvaigzni – protams, bulvārpreses vērtējumā: pirmoreiz Pļavniece ar savu jauno draudzeni, kura plašākai sabiedrībai līdz šim nebija zināma, labprāt pozēja presei. Jogas un veselīga dzīvesveida piekritēja Anamika Goldberga par mediju uzmanību bija patiesi sajūsmināta, taču par attiecībām ar Pļavnieci sīkāk izpausties gan nevēlējās.

Pirms pāris nedēļām internetā nonāca paparaci video, kurš sacēla pamatīgu ažiotāžu, – tajā abas dāmas redzamas, kaislīgi skūpstoties. Abām skaistulēm ir 32 gadi.

Visu vakaru abas draudzenes pavadīja divatā. Pat nakts melnumā dāmas ieturēja maltīti divvientulībā teātra bufetes vasaras terasē jeb «Epikūra dārza» nojumē.

Svarīgākais