Mihailam Porečenkovam dēka ar bruneti

© Vakara Ziņas

Pazīstamais krievu aktieris un populārā televīzijas raidījuma «Ekstrasensu cīņas» bijušais vadītājs Mihails Porečenkovs manīts kādas nezināmas brunetes sabiedrībā. Mākslinieka uzmanības izrādīšana meitenei bija tik uzkrītoša, ka pārītim tūdaļ pat piedēvēja romantiskas attiecības.

Porečenkovs ar savu simpātisko paziņu sēdēja kafejnīcā, kur ne tikai baudīja ēdienus, bet arī viens otra sabiedrību, mīļi runājoties. Pēc aktiera uzvedības bija diezgan grūti noprast, kādas jūtas viņam ir pret meiteni, bet viņa slavenā aktiera virzienā raidīja nepārprotamus dievinājuma un neizsakāma maiguma pilnus skatienus. Kā izrādījās, kafejnīcā Porečenkovs atzīmēja savas jaunākās filmas pirmizrādi. Vakara gaitā svinībām pievienojās arī aktiera un viņa pavadones kopīgie paziņas, taču Krievijas seriālu un grāvējfilmu zvaigzne visa vakara garumā izklaidēja meiteni, daudz jokoja un stāstīja savus piedzīvojumus.

Laikraksts «Life News» paziņojis Porečenkova jaunās draudzenes nodarbošanos – viņa ir aktiera kolēģe, proti, simpātiskā brunete ir režisore. Jāteic, ka Porečenkova tuvākie draugi kategoriski noraida iespēju, ka aktieris varētu būt neuzticīgs savai sievai Olgai, ar kuru nodzīvojis laulībā jau 12 gadus un no kuras viņam ir trīs bērni.

Svarīgākais