Slavenības, kuras internetā izrāda sevi kailas

© Vakara Ziņas

Bez drēbēm fotografēties glancētajos žurnālos un filmēties Holivudas kinolenšu pikantajās ainiņās zvaigznes ir ar mieru tikai par ļoti lielu samaksu. Taču ir arī tādas slavenības, kas ar kailfoto regulāri priecē savus pielūdzējus internetā, turklāt pilnīgi par velti.

Lady Gaga

Tikko Rīgā pabijusī dziedātāja Lady Gaga nesen savā «Twitter» kontā bija ievietojusi fotogrāfijas, kurās mūziķe redzama kā no mātes miesām nākusi. Bildēs popmūzikas dīva plikiņa sēž klubkrēslā ar aizdomīgu svītriņu visintīmākajā vietiņā. Zvaigznes fani tūdaļ sāka strīdēties par to, kas ir šī svītriņa – mūziķes kārdinošā miesa vai miesas krāsas biksītes. Daudzi vienbalsīgi nosprieda, ka bez maksas internetā izvietot šādas bildes ir tīrais neprāts, jo par tām varētu nopelnīt simtiem tūkstošu dolāru. Bet, lūk, tāda nesavtīga ir Lady Gaga – sev neko, lai viss tiek tautai!

Lenijs Kravics

Desmitiem tūkstošu sieviešu visā pasaulē spiedza no sajūsmas, kad Lenijs Kravics internetā ievietoja savu fotogrāfiju, kas uzņemta dušā. Rokmūziķa muskuļainais un tvirtais dupsis vēl ilgi rādījās pārlaimīgo sieviešu saldajos sapnīšos.

Kima Kardašjana

Modele Kima Kardašjana sevi var pilntiesīgi dēvēt par pašreklāmas karalieni, jo, lai vairotu savu popularitāti, skaistulīte gatava izmantot visus iespējamos līdzekļus. Tādēļ nav pārsteigums, ka viņas mikrobloga «Twitter» konts ir pilns ar pašas radītām bildēm pusplikā skatā. Viens no pēdējiem viņas devumiem – Kardašjana seksīgā peldkostīmā savā vannasistabā.

Kortnija Lava

Arī skandalozajai mūziķei Kortnijai Lavai patīk tviterī ievietot savus plikņus. Runā, ka slavenā rokmūziķa Kurta Kobeina 48 gadus vecā atraitne visus savus kailfoto internetā saliek, kad kārtīgi apreibinās. Gadās, ka Lava sašņaucas kokaīnu un tikai stūķē globālajā tīmeklī visādas neķītrības – piemēram, bildi, kurā viņa gandrīz kaila vāļājas krēslā, vai arī sadomazohisku fotosesiju ar sevi galvenajā lomā.

Demija Mūra

Laikos, kad Demija Mūra vēl bija kopā ar Eštonu Kačeru, viņas «Twitter» konts regulāri papildinājās ar ierakstiem par to, kādos ceļojumos viņa pabijusi kopā ar vīriņu, un tur tika ievietotas fotogrāfijas no tālām zemēm. Bet dažreiz Mūra lutināja savus fanus arī ar pikantiem attēliem. Trauksmes zvans ieskanējās, kad neilgi pirms Kačera sānsoļa skandāla Mūra tviterī izlika bildi, kurā puskaila redzama vannasistabā. Zem fotogrāfijas aktrise ierakstīja: «Es redzu tev cauri!» Acīmredzot tas bija paredzēts vīram, kurš tovakar kārtējo reizi nebija blakus Mūrai. Zvaigzne, kura jau ilgāku laiku bija kā prātu zaudējusi greizsirdības dēļ, zaudēja paškontroli un ievietoja internetā atklātu vēstījumu savam neuzticīgajam vīram. Mākslinieces pielūdzēji fotogrāfiju uzņēma ar satraukumu, uzsverot, ka Demija ir ļoti notievējusi, – redzamajā bildē viņas kaulainā mugura izskatās drīzāk biedējoši, nevis kārdinoši.

Heidija Klūma

Supermodelei Heidijai Klūmai ļoti patīk pludmalēs sauļoties bez krūštura, par to liecina arī daudzās paparaci uzņemtās fotogrāfijas. Taču «Twitter» podija zvaigzne ievieto tikai un vienīgi bildes, kurās viņa redzama peldkostīmā. Acīmredzot modele pastāvīgi sevi kontrolē, atceroties, ka viņa tomēr ir četru bērnu mamma un šādas vaļības viņai nepiedien.

Rouzija Hantingtona-Vaitlija

Holivudas aktiera Džeisona Stethema draudzene, supermodele Rouzija Hantingtona-Vaitlija arī šad tad iepriecina savus pielūdzējus un ievieto internetā kādu kailfoto. Hantingtona-Vaitlija ir viens no modeļu nama «Victoria’s Secrets» eņģeļiem un ir pieradusi atkailināties. Piemēram, skaistulīte it nemaz nesamulsa, kad paparaci un vienkārši ziņkārīgie sapulcējās zem balkona un vēroja fotosesiju, kurā Rouzija fotografējās kailām krūtīm. Ieraugot nepiederošās personas, modele nesāka panikot, bet gan pasmaidīja un turpināja strādāt.

Lindsija Loena

Bēdīgi slavenā aktrise un modele Lindsija Loena reiz savā «Twitter» profilā ievietoja fotoattēlu, kurā viņa pati sevi bildē ar mobilo telefonu. Fotogrāfija, kurā Loenas kailās krūtis daļēji sedz gari mati, uzņemta, kad modele filmējās zīmola «Fornarina» pavasara – vasaras kolekcijas reklāmas rullītim. Pikantais foto internetā izraisīja milzum daudz sajūsmas pilnu komentāru.

Rianna

Karstasinīgā skaistulīte, Barbadosā dzimusī dziedātāja Rianna ir pieradusi atkailināties gan dzīvē, gan uz skatuves. Tādēļ nav nekāds pārsteigums, ka zvaigzne internetā regulāri priecē savus pielūdzējus ar ņammīgām bildītēm. Un kādēļ gan lai viņa kautrētos – pirms dažiem gadiem no viņas drauga Krisa Brauna mobilā telefona izzaga Riannas privāto erotisko fotosesiju, kas bija paredzēta tikai viņas mīļotā vīrieša apskatei. Toreiz internets bija stāvgrūdām pilns ar mūziķes «topless» bildēm.

Serēna Viljamsa

Kurš gan varēja iedomāties, ka tenisistei Serēnai Viljamsai arī ir tieksme uz publisku atkailināšanos?! Lai vai kā, bet reiz amerikāņu sportiste internetā ievietoja sava ķermeņa fotogrāfiju – tiesa, tenisa zvaigzne kautrīgi slēpās aiz aizkara, taču Serēnas slaveno apaļīgo pēcpusi nevar sajaukt ne ar kādu citu.

Svarīgākais