Andris Bērziņš iegāžas ūdenī

© Kaspars Ūdris

11. augusta vakarā, LTV1 bija skatāms jautrs koncertuzvedums «Tā dzīro Kuldīgā». Kopā ar Raimondu Paulu, viņa ceremonijorķestri «Miers un Bērziņš» uzvedumā darbojās populāri aktieri un dziedātāji, taču ne visu bija iespējams redzēt TV ekrānos – piedāvājam kadrus, ko televīzijā nebūs iespējams redzēt.

Nemiernieks un kārumnieks

Viens no vakara ekstravagantākajiem pārpratumiem, kas ļoti iepatikās publikai, bija scenārijā neparedzētā Andra Bērziņa tīšā iegāšanās ūdenī un sarkano apakšbikšu atrādīšana, ko TV ieraksta režisore Svetlana Rudzīte vēl ilgi kopā ar kolēģiem apsprieda pēc koncerta. Kā zināms, televīzijas ieraksts tiek veidots pēc iepriekš sagatavota scenārija, sadarbojoties operatoriem un režisorei, tāpēc ikviena atkāpe maina visu pasākumu. Labi, ka filmēja septiņas kameras vienlaikus, tāpēc kādu kustīgu kadru ar slapju Bērziņu skatītājiem noteikti parādīs. Pirms koncerta Bērziņš ļāvās vīrišķā adrenalīna priekiem – īpaši cieši apskāva raidījuma «Krējums saldais» vadītāju Līgu Ozolu, kura uz pasākumu bija ieradusies palīdzēt māmiņai, TV režisorei Svetlanai Rudzītei.

Estrādes leģenda Žoržs Siksna atkal formā. Pasākumā mākslinieks jūsmoja par visām dāmām, bet īpašu uzmanību izrādīja aktrisēm Ditai Lūriņai-Eglienai un Indrai Burkovskai.

Nacionālā teātra aktrise un seriāla «UgunsGrēks» zvaigzne Marija Bērziņa aizskatuves mirkļos teicās, ka «sargās» tēti Andri Bērziņu, lai nesadara pārāk lielas muļķības…

Pēc ilgāka laika uz Latvijas skatuves atkal uzstājās leģendārais aktieris Ivars Kalniņš. Atbraucis no tālajām Krievzemes ārēm, aktieris izteicās, ka latviešu presei vairs nevēlas pozēt. »VZ« respektēja Kalniņa lūgumu un pozēt nelūdza, turpretī daudz plašāk par Kalniņu pazīstamajam Maestro gan nekādas problēmas nesagādā vietējie mediji – intervēties un bildēties viņš neatsaka.

Šoreiz koncerts Kurzemē notika bez šovmeņa Buka, tomēr šīs profesijas pārstāvji «rullē» – aizkulisēs saksofonists Raivo Stašāns kolēģim ugunsdzēsēja ķiveres vietā piedāvāja tauri.

Svarīgākais