Džonijs Deps esot pametis sievu lesbietes dēļ

© Scanpix

Slavenajam Holivudas aktierim Džonijam Depam piedēvē mīlas dēku ar kolēģi, 26 gadus veco aktrisi Emberu Hērdu, jo mākslinieki ļoti daudz brīvā laika pavada kopā. Tajā pašā laikā Deps savai bijušajai civilsievai, franču aktrisei Vanesai Paradī vēlas dot 157 miljonus dolāru atkāpšanās naudu.

Nepaspēja norimt šūmēšanās par šķietami stiprākās Holivudas ģimenes, aktieru Džonija Depa un Vanesas Paradī šķiršanos, par ko oficiāli paziņojuši abi bijušie civillaulības partneri, kā nenogurstošie žurnālisti «uzoduši» iespējamo izjukšanas iemeslu ģimenei, kas kopā turējās 14 gadus. Kā vēsta laikraksts «Komsomoļskaja pravda», Depu un Paradī varēja izšķirt spilgtā blondīne Embera Hērda, kura kopā ar Depu piedalījās filmā «Ruma dienasgrāmata». Nesen virkne izdevumu nenogurstoši rakstīja, ka Deps un Hērda devušies kopīgā ceļojumā uz Lasvegasu. Lai nokļūtu līdz «Grēku pilsētai», viņi bija noīrējuši privāto lidmašīnu. Turklāt tiek ziņots, ka Hērda gandrīz katru dienu apciemo Depu viņa jaunākās kinolentes «Vientuļais reindžers» uzņemšanas laukumā, savukārt Deps viņai uzdāvinājis zirgu, lai varētu doties kopīgās izjādēs.

Daži žurnālisti uzskata, ka Embera Hērda ir Depa gaumē – viņa ir skaista, jauna un bez aizspriedumiem. Aktrise neslēpj savu biseksuālo orientāciju un apliecina, ka ir gatava jebkādiem mīlas izpausmes veidiem, turklāt viņai bija diezgan ilga mīlas dēka ar mākslinieci Taseju van Rī. Deps un Hērda gan kategoriski noliedz, ka starp viņiem ir romantiskas attiecības, paziņojot, ka esot tikai labi draugi. Tiesa, šiem paziņojumiem reti kurš tic, jo Deps un Paradī vairākus mēnešus vazāja aiz deguna žurnālistus, sacīdami, ka runas par viņu šķiršanos ir klaji meli.