Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Anmary ar producentu Dinsbergu jau ilgstoši esot romantiskas attiecības

© Džerards Jēkabsons

Pēc Latvijas delegācijas atgriešanās no Baku, kur, kā zināms, risinājās Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, vairākos interneta medijos un bulvārpresē parādījusies savstarpēji nesaistīta informācija par to, ka dziedātājas Anmary un Eirovīzijas producenta Aigara Dinsberga starpā ir izveidojušās romantiskas attiecības.

Samīlējās jau Ventspilī?

»VZ« rīcībā nonākusi ekskluzīva fotogrāfija, kurā romantisku skūpstu Anmary (Linda Amantova) Eirovīzijas nu jau bijušais producents Aigars Dinsbergs sniedz jau Eirovīzijas nacionālās atlases koncertā Ventspilī. Toreiz šī pavisam nejauši uzņemtā bilde tika «iesaldēta», tā teikt, lai nejauktu gaisu vēl vairāk jau tā ap šo konkursu nokaitētajai situācijai ar aizliegtajiem ugunsšoviem, Marijas Naumovas norādēm žūrijai un TV moderatora Valtera Frīdenberga neveiksmīgo pārteikšanos rezultātu paziņošanas brīdī. Aizdomas par Dinsberga privātajām attiecībām ar Anmary radās jau toreiz, tomēr publicētas medijos tās toreiz netika, lai gan nav noslēpums, ka Anmary šovus veidoja paša Dinsberga labs draugs un tās pašas producentu grupas SIA «Izklaides producentu apvienība 7» darbinieks, režisors Valdis Pavlovskis. Jāpiebilst, ka Anmary vismaz oficiāli skaitās brīva (viņai gan ir dēls), taču Dinsbergs ir precējies, viņa ģimenē tiek audzināti divi bērni.

Romantika turpinās arī Baku

Jau pēc uzvaras «Eirodziesmā» Dinsbergs sniedza emocionālu interviju «Pirmajā Baltijas kanālā», sakot, ka pilnīgi pievienojas Azerbaidžānas vēstniekam tajā, ka jāuzvar bija blondīnei, jo visa Azerbaidžānas tauta par viņu nobalsos: «Es uzskatu, ka uzvarējusi pati spēcīgākā dziesma! Ļoti spēcīga izpildītāja, ļoti skaista sieviete ar skaistu balsi.» Azerbaidžānā masu mediju pārstāvji visai ātri pamanīja, ka divgadīgā dēlēna māmiņa Anmary pie Dinsberga pleca ir gluži vai pielaulāta. Ar neapbruņotu aci tapa skaidrs, ka it kā nevainīgā žaketes uzlikšana uz pleciem, kopīgās pastaigas, abu balodīšu pieskārieni savā starpā un frivolie jociņi nav tikai producenta un dziedātājas profesionālās attiecības.

Mīla esot tikai izdomājums

Pats Dinsbergs sarunā ar »VZ« minētās baumas ne apstiprināja, ne noliedza, norādot, ka nevēlas publiski komentēt atsevišķu žurnālistu interpretāciju. «Es šādas baumas ne apstiprinu, ne noliedzu. Es neko šajā sakarā negribu komentēt,» sākotnēji visai kategorisks sarunā ar »VZ« bija Dinsbergs. «Visa komanda strādājām kopā ļoti ilgu laiku. Un, protams, esmu satuvinājies ne vien ar Anmary, bet arī ar pārējām meitenēm un visu radošo komandu. Kā šā projekta producents es biju atbildīgs par komandu. Draudzīgi centos uzmundrināt, atbalstīt un, cik ir manos spēkos, palīdzēt. Ja kāds to uzskata par romantiskām attiecībām, tā ir žurnālista paša interpretācija. Ko lai es tur komentēju?!» Arī Anmary sarunā ar »VZ« šos stāstus nosauca par izdomājumu: «Es tiešām negribu komentēt šādus izdomājumus.»

Rudenī atpakaļ uz Baku

Anmary beidzot atzina, ka viņas priekšnesumā ir bijušas nepilnības: «Es, protams, vēlāk analizēju savu uzstāšanos. Ir lietas, kuras es būtu darījusi savādāk, bet – kā bija, tā bija. Man prieks, ka pēc konkursa es savā virzienā neesmu saņēmusi nevienu kritisku piezīmi. Visās vēstulēs cilvēki ir izteikušies pozitīvi un mani atbalstījuši. Tā kā Latvijā esmu tikai pāris dienas, nevaru komentēt to, ko cilvēki ir teikuši sliktu manā sakarā. Pat neesmu paguvusi neko palasīt no komentāriem.» Piedalīšanās Eirovīzijā dziedātājai nebūt nav bijusi tukšā loze. «Saņēmu ļoti daudz komplimentu un atbalsta no citām Eirovīzijas dalības valstīm. Ir arī vairāki sadarbības piedāvājumi. Tagad strādāšu pie speciālas koncerta programmas, ar kuru rudenī atgriezīšos Azerbaidžānā,» atklāja Anmary.