Merilina Monro netiek pie jauna kaimiņa

Jau otro reiz izgāzušies ir mēģinājumi pārdot kapa vietu, kas virs aktrises Merilinas Monro kapenēm.

Kapa vieta tika piedāvāta izsoļu tīmekļa vietnē AuctionCause.com, tomēr šis piedāvājums vairāksolītājiem nav bijis interesants - neviens nebija piedāvājis savu summu.

Arī augustā, kad Elsija Pončere pirmo reizi mēģināja pārdot sava vīra kapavietu, tomēr cilvēks, kurš par to bija piesolījis 4,6 miljonus dolāru, tomēr šo naudu nepārskaitīja. Toreiz piedāvājums tika publicēts izsoļu portālā eBay, un tajā tika piedāvāta iespēja „pavadīt mūžību tieši virs Merilinas Monoro”. Šoreiz kapeņu vietas sākuma cena bija 500 tūkstoši dolāru, savukārt Počeru ģimene bija izteikusi cerību, ka tā var kāpt līdz četriem miljoniem dolāru. Naudu Pončeru ģimene vēlas izlietot, lai samaksātu hipotēku par savu māju Beverlihilzā.

AuctionCause.com darbinieks stāstīja, ka pirms izsoles par šo kapavietu interesi izrādījuši vairāki cilvēki, tomēr, kad izsole sākās, viņu interese bija zudusi, un izsoles desmit dienu laikā neviens no viņiem nepiedalījās. Pašlaik Pončeru ģimene izvērtē, kā rīkoties tālāk.

E. Pončere mēģina pārdot sava mirušā vīra kapeņu vietu, kas vir kaimiņos M. Monro kapenēm. Ja šo vietu izdotos pārdot, tā pašreizējā aizņēmēja mirstīgās atliekas tiktu izņemtas un pārvietotas uz citu vietu nedaudz tālāk. Ričards Pončers nomira pirms 23 gadiem 81 gada vecumā. Savukārt Merilina Monro - 1962. gada 5. augustā. M. Monro nav vienīgā zvaigzne, kas apbedīta Vestvudvilidžas memoriālā parka kapos Losandželosā. Tur atdusas arī aktieris un dziedātājs Dīns Mārtins, „Čārlija eņģeļu” zvaigzne Fara Foseta un citi, vēsta BBC.

1992. gadā kapa vietu blakus M. Monro kapenēm iegādājās žurnāla Playboy izdevējs Hjū Hefners. Toreiz viņš par to samaksāja 75 tūkstošus dolāru.

Svarīgākais